2019. október 22., kedd
Előd

Extra

Tóth Vera: Sokkal több munkám van azóta, hogy lefogytam

Tóth Vera hétvégén megosztott fényképétől mindenkinek leesett az álla. Az énekesnő büszke arra, hogy több mint 40 kilót fogyott, és úgy érzi, minden szempontból megváltozott az élete. Vera őszintén mesélt a Lokálnak arról, milyen pozitív fejleményeket hozott számára az életmódváltás, és hogy szeretne segítséget nyújtani a hasonló helyzetben lévőknek.

Tóth Vera fotójától felrobbant az internet. Az énekesnő bugyiban és pizsamafelsőben fotózta le magát, megmutatva, milyen a hasa a fogyás után. – Miért raktam ki ezt a fotót? Azokért a lányokért, fiúkért, akik nap mint nap művi, a természetességtől távol álló képeket kényszerülnek látni a világhálón, értük, akik ettől rosszul érzik magukat, akiknek emiatt elveszett az önbizalmuk. Én most megosztom a tökéletlenségemet, a béna, sittes pizsimben – olvasható a sztár bejegyzésében, aki úgy gondolja, sokan „kozmetikázzák” a képeiket. – Már a harmadik barátnőm mesélte, hogy azért törölte magát az Instagramról, mert elege lett abból, hogy azt látja, mindenki milyen tipi-topi, tökéletes, akkor vagy jó, ha jó vagy mindenben. Na, ez az, amiből nekem is elegem lett! Ezek a sokszor nem létező emberek a megfelelési kényszert erősítik másokban – mondta.


Ezek után az énekesnő úgy gondolta, fotójával megmutatja, hogy a hatalmas fogyás után sem tökéletes rajta minden. – Vagyok annyira tapasztalt és érett ember, hogy kijelenthetek bizonyos dolgokat. Már jócskán megcsapkodott az élet, így tudok miből meríteni. Az éneklés mellett van egy társadalmi szerepvállalásom is, és jólesik, ha segíthetek. Ha ezért a testemet kell feláldoznom, ám legyen! Hadd rakjak ki én is képet a testemről, ne csak az, akinek megadta az Isten a tökéletes alakot, vagy van energiája mindennap az edzőteremben kezdeni! Egyébként amióta belekezdtem a fogyásba, rengeteg levelet kapok olyanoktól, akik tanácsot kérnek tőlem. Akinek meg esetleg baja van velem és a fotómmal, az nem az én emberem, ne nézze az oldalamat, ne hallgassa a dalaimat, mert nem fogja érteni – jelentette ki határozottan Vera.

Az énekesnő nap mint nap dolgozik azon, hogy megtartsa jelenlegi formáját, és szeretne még fogyni, de ezzel az alakkal is nagyon elégedett. – Van még mit formálni magamon. Jó lenne még tíz kilótól megszabadulni, de most az a nagy kihívás, hogy ezt a állapotot meg tudjam tartani. Teszek is érte nap mint nap. Próbálok legalább hetente kétszer 2-3 órára lejutni az edzőterembe, emellett napi szinten beiktatok egy kis mozgást az életembe, és az étkezésre is odafigyelek. Szinte teljesen kizártam az étrendemből a cukrot és a fehér lisztet. Legtöbbször húst eszek zöldségekkel. A gyomor-bypassműtétem miatt hiába érzek éhséget, egyszerre nem tudok sokat enni, ezért naponta 5-6 alkalommal étkezem, de csak tenyérnyi adagokat. Van, hogy így is majd éhen halok, de hát ez van – vallotta be Vera, aki azt is hozzátette, volt és lesz is még néhány plasztikai műtétje, amelyek segítségével megszabadul a felesleges, megereszkedett bőrtől.


A Megasztár első győztese nagyon sok pozitív változást észlel az életmódváltásnak köszönhetően. – Sokkal több munkám van azóta, hogy lefogytam, többet is tudok vállalni, mert jobban bírom szuflával. Az emberek észrevették, hogy megnyíltam. Látják rajtam a változást, többen követnek, cégek felkérnek a reklámarcuknak, szeretnének velem dolgozni, és hívnak énekelni. Nagyon sok új embert ismertem meg. Igazából boldog vagyok, van egy szuper családom, nagyon jó baráti köröm, szeretem a munkám, egyedül már csak egy pasi hiányzik az életemből. Kapok leveleket, észreveszem, hogy jobban felfigyelnek rám, megdicsérnek, de én a személyes varázsban hiszek. Még nem is érzem magam késznek egy kapcsolatra. Bár néha felmerül bennem, hogy milyen jó lenne egy lurkó, de még nincs itt az ideje. Előbb a testemet kell még formálnom, utána jöhet a család – mondta Vera.

Tóth Vera
Fotó: Mészáros Diána

Kapcsolódó Cikkek