EUR: 321,93 Ft
CHF: 281,13 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Extra

Tovább tarol Enyedi Ildikó filmje

Továbbra is hatalmas érdeklődés övezi Enyedi Ildikó Testről és lélekről című szerelmesfilmjét, annak ellenére, hogy már március elején bemutatták.

Az elmúlt hetekben is annyian váltottak rá jegyet a magyar mozikban, hogy egyszerűen lehetetlen levenni a műsorról. A romantikus alkotás már a 95 ezres nézőszámot is túlszárnyalta, ám a sikerszériának, ha minden jól megy, itt nem kell megállnia, ugyanis január 23-án kiderül, hogy indulhat-e az Oscarért az öt legjobb idegen nyelvű film kategóriájában.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina és Kucsera Gábor megismerkedésének története akár egy hollywoodi filmbe is beleillene. Románcuk azonban nem volt zökkenőmentes, egyszer még szakítottak is, öt év külön töltött idő után azonban rájöttek: egymásnak teremtették őket.

  • 45 napig sírt Will Smith neje

    45 napig sírt Will Smith neje

    Will Smith felesége, Jada néhány hónappal ezelőtt indította el saját beszélgetős műsorát, a Red Table Talkot. Az elmúlt időszakban számtalan meglepő családi titokról rántotta le a leplet a kamerák előtt: kiderült például, hogy lányuk tinédzserként depressziós volt, és többször is megvagdosta magát.