EUR: 315,92 Ft
CHF: 280,94 Ft
2019. március 22., péntek
Beáta, Izolda, Lea

Extra

Tragikus balesetben hunyt el Hajdú exe

Hajdú Péter életében mindig fontos szerepet játszottak a nők, de azt kevesen tudják, hogy élete első szerelmét tragikus körülmények között veszítette el nem sokkal azután, hogy a lány szakított vele. – Szerintem Isten meg akart kímélni egy nagyon nagy tragédiától, ugyanis két és fél év együttlét után szakított velem, lett egy új barátja és három évvel később meghalt. Huszonnégy éves volt, amikor kiment Amerikába nyelvet tanulni, és egy este a barátnőjével sétált, amikor halálra gázolta egy autó. Így is nagyon megviselt a dolog, de ha Edina akkor nem szakít velem, és még együtt lettünk volna, képtelen lettem volna feldolgozni az elvesztését – idézte fel a szomorú történetet a Sorry! magazinnak Péter, aki továbbra is keresi az igazit.

Hajdú Péter
Fotó: Mészáros Diána


Kapcsolódó Cikkek

  • Stanley Kubrick 20 éve halt meg

    Húsz éve, 1999. március 7-én halt meg Stanley Kubrick, a filmtörténet egyik legnagyobb hatású rendezője, a Spartacus, a Lolita, a 2001: Űrodüsszeia, a Mechanikus narancs, a Ragyogás, a Tágra zárt szemek alkotója.

  • Eladhatatlanná vált Jacko birtoka

    Eladhatatlanná vált Jacko birtoka

    Úgy tűnik, még az ingatlanpiacra is hatással van a Michael Jacksonról szóló dokumentumfilm, a Neverland elhagyása, ugyanis az egykori popsztár birtoka ma már senkinek sem kell.