EUR: 322,00 Ft
CHF: 281,43 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Belföld

Tuzson: Az ENSZ-ben is jelen van a Soros-terv

Az ENSZ-ben kezd erősödni a migráció támogatása, egy olyan javaslatcsomag készül, amely “kísértetiesen hasonlít Soros György tervére” – mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában.

Tuzson Bence kifejtette: Kofi Annan korábbi ENSZ-főtitkár már évekkel ezelőtt is a migráció mellett érvelt.


Ez most az ENSZ-ben “szintet lépett”. Egy olyan csomagon dolgoznak, amelynek célja a migráció felerősítése a világban. Azt szorgalmazza, hogy az országok nyissák meg határaikat, bontsák le a jogi határzárakat, továbbá részesítsék előnyben azokat a szervezeteket, amelyek erősítik a migrációt – mondta.

Ez Magyarországnak, de Európának sem érdeke. Ez a folyamat egész Európa kultúráját fogja szétverni – fogalmazott az államtitkár.


Tuzson Bence felhívta a figyelmet arra is, hogy ezek ráadásul tagállami, nemzeti kérdések.

A nemzeti kultúrák meghatározása, az, hogy meghatározzuk kikkel akarunk együtt élni, a nemzeti hatáskörbe tartozó kérdések – közölte.

A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár annak kapcsán, hogy Soros György már meg is szólalt a magyarországi országgyűlési választás előtt azt mondta: Soros György “igaztalan vádaskodással illette a magyar kormányt”, erre számítottak és a jövőben is számítanak rá.

Tuzson Bence leszögezte: abban a kérdésben, hogy Magyarország déli határán kerítés álljon, hogy megvédjék a magyar embereket, hogy Magyarország védje meg saját magát, “nem lehet kompromisszumot kötni, akárki akármilyen támadást indít az ország ellen”.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Kinevezték az új egészségügyért felelős államtitkárt

  Kinevezték az új egészségügyért felelős államtitkárt

  Horváth Ildikó orvost nevezte ki a köztársasági elnök – Kásler Miklós, az emberi erőforrások miniszterének javaslatára – keddtől az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egészségügyért felelős államtitkárává – közölte a tárca közleményben.

 • Gázolt a vonat Vácnál, az áldozat meghalt

  Gázolt a vonat Vácnál, az áldozat meghalt

  Halálra gázolt egy nemzetközi gyorsvonat egy embert Vácnál, a nyílt vasúti pályán kedd délelőtt – közölte a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel.

 • Droggal kereskedett egy család Siklóson

  Droggal kereskedett egy család Siklóson

  Bűnszövetségben elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt ítélt nem jogerősen több éves börtönbüntetésre egy négytagú családot a Siklósi Járásbíróság, két társukra pedig felfüggesztett szabadságvesztést szabtak ki – közölte kedden a Pécsi Törvényszék az MTI-vel.