EUR: 322,05 Ft
CHF: 281,20 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Egyéb Szolnok

Új év, régi célok

Remélhetőleg annyira vidámak lesznek a Szolnoki Dózsa-Közgép játékosai a szezon végén, mint ezen a képen, amikor megnyerték a magyar labdarúgó-szuperkupát.

A csapat csak szombaton játssza első éles mérkőzését, de azt mindjárt a Bajnokok Ligájában, ráadásul Montenegróban.

Budapest, 2017. december 22.
A győztes Szolnok játékosai ünnepelnek a trófeával, miután 7-4-re nyertek a férfi vízilabda Szuperkupa döntőjében játszott Szolnoki Dózsa – ZF-Eger mérkőzésen a fővárosi Komjádi Béla Sportuszodában 2017. december 22-én.
MTI Fotó: Illyés Tibor

Kapcsolódó Cikkek

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.

 • Oktassák az állatvédelmet!

  Oktassák az állatvédelmet!

  Állatvédelmi oktatás bevezetését javasolja a Fidelitas megyei szervezete az oktatási intézményeknek Tatabánya mellett, Tatán, Oroszlányban, Kisbéren, Komáromban és Esztergomban.