2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb XVII.kerület

Új év, új gép

Rákosmente minden iskolája részesült a magyar kormány informatikai és projektoreszköz-beszerzési pályázatán elnyert összesen 114 millió 798 ezer 439 forint értékű fejlesztésből, amelynek során összesen 324 darab asztali PC-t és monitort, 157 laptopot és 159 projektort kapnak tanulólétszám-arányosan.

A Balassi Bálint Nyolcévfolyamos Gimnáziumban (képünkön) is átadták a 10 millió 549 ezer forint értékű 41 darab asztali PC-t és monitort, a 7 darab laptopot és a 13 projektort. A gépek közép- és felső kategóriásak és szoftverekkel ellátottak. A tankerület egészében – Kőbánya iskoláival együtt – negyedmilliárd forint értékű fejlesztést valósítottak meg.

Riz Levente polgármester és Dunai Mónika országgyűlési képviselő és Riz Levente polgármester a Balassiba is elvitte a gépeket tavaly év végén
( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.