2019. október 20., vasárnap
Vendel

Egyéb XVII.kerület

Új év, új gép

Rákosmente minden iskolája részesült a magyar kormány informatikai és projektoreszköz-beszerzési pályázatán elnyert összesen 114 millió 798 ezer 439 forint értékű fejlesztésből, amelynek során összesen 324 darab asztali PC-t és monitort, 157 laptopot és 159 projektort kapnak tanulólétszám-arányosan.

A Balassi Bálint Nyolcévfolyamos Gimnáziumban (képünkön) is átadták a 10 millió 549 ezer forint értékű 41 darab asztali PC-t és monitort, a 7 darab laptopot és a 13 projektort. A gépek közép- és felső kategóriásak és szoftverekkel ellátottak. A tankerület egészében – Kőbánya iskoláival együtt – negyedmilliárd forint értékű fejlesztést valósítottak meg.

Riz Levente polgármester és Dunai Mónika országgyűlési képviselő és Riz Levente polgármester a Balassiba is elvitte a gépeket tavaly év végén
( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

  • Kinyitották a Kikötőt

    Kinyitották a Kikötőt

    A Kikötő Közösségi Sziget Nyílt Napján ingyenes családi, gyermek, ifjúsági programokkal várták az érdeklődőket!

  • Lázár János: Jól haladnak a tram-train munkálatai

    Lázár János: Jól haladnak a tram-train munkálatai

    Jelen pillanatban nincs akadálya annak, hogy 2021 őszén járjon a Tram-Train – ismertette Lázár János. A projektért és a dél-alföldi közlekedés fejlesztéséért felelős kormánybiztos hozzátette, Hódmezővásárhelyen a jövő év tavaszára befejeződik a kivitelezés.