EUR: 317,86 Ft
CHF: 280,77 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Győr

Új kocsikat kaptak a rendőrök

Ünnepélyes keretek között nemrég adták át azt a hatvan rendőrautót, amelyek a jövőben a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság munkáját segítik.

Győrben összesen 19 rendőrautó állt szolgálatba decemberben. A többi kocsi megyeszerte segíti a rendőrök munkáját. A kormány segítségével fejleszthette a rendőrség a gépjárműparkját. A márkákat tekintve Mercedesek, Audik, Skodák, Volkswagenek és Suzukik álltak csatasorba. Ennek köszönhetően a szolgálati gépjárművek átlagéletkora 8,7-ről négy és fél évre módosult.

Az állomány gyorsan és biztonságosan juthat el a helyszínekre az új kocsikkal
Fotó: Marcali Gábor

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.