EUR: 323,38 Ft
CHF: 283,20 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Egyéb Szolnok

Újabb emberek vallhatnak Bróker Marcsi ellen

Nem dőlhet hátra a Kun-Mediátor ügy vádlottja, a Bróker Marcsi néven elhíresült karcagi asszony, perének tárgyalása ugyanis ezen a héten folytatódik Szolnokon.

A Szolnoki Törvényszék közleménye szerint idáig 20 embert hallgattak meg az ügyben, és a január 18-ra és 22-re meghirdetett két tárgyalási napon újabb sértettek tanúkénti kihallgatására kerül majd sor. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség 767 rendbeli üzletszerűen elkövetett csalás, jogosulatlan pénzügyi tevékenység, 2 rendbeli sikkasztás és számvitel rendje megsértése miatt emelt vádat a nővel szemben, aki a vádirat szerint a budapesti székhelyű Kun-Mediátor Kft. önálló képviseleti jogosultsággal rendelkező képviselőjeként az ügyfeleit tévedésbe ejtve a cég 15 éves működése alatt összesen 12 milliárd forintot meghaladó kárt okozott.


Bróker Marcsi még nem tett vallomást

Az eddigi tárgyalásokon kihallgatták már magát Bróker Marcsit, a családtagjait, a Kun-Mediátor egykori dolgozóit, valamint több sértettet is. A vádlott egy alkalommal sem tett tanúvallomást.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Összesen tizenegy országból érkeztek katonák – valamint rendőri és civil felkészülők – Szolnokra, a Béketámogató Kiképző Központba, hogy részt vegyenek a 36.

  • Szinte egész Újpest sportolt!

    Szinte egész Újpest sportolt!

    ngetegen mennek el, és nagyszerű hangulatot teremtenek.Így volt az az őszi rendezvényen is: az Újpest Atlétikai Stadionjában ismét a sporté volt a főszerep, de természetesen a hagyományos főzőverseny sem maradhatott el.