EUR: 317,86 Ft
CHF: 280,77 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Szolnok

Újabb emberek vallhatnak Bróker Marcsi ellen

Nem dőlhet hátra a Kun-Mediátor ügy vádlottja, a Bróker Marcsi néven elhíresült karcagi asszony, perének tárgyalása ugyanis ezen a héten folytatódik Szolnokon.

A Szolnoki Törvényszék közleménye szerint idáig 20 embert hallgattak meg az ügyben, és a január 18-ra és 22-re meghirdetett két tárgyalási napon újabb sértettek tanúkénti kihallgatására kerül majd sor. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség 767 rendbeli üzletszerűen elkövetett csalás, jogosulatlan pénzügyi tevékenység, 2 rendbeli sikkasztás és számvitel rendje megsértése miatt emelt vádat a nővel szemben, aki a vádirat szerint a budapesti székhelyű Kun-Mediátor Kft. önálló képviseleti jogosultsággal rendelkező képviselőjeként az ügyfeleit tévedésbe ejtve a cég 15 éves működése alatt összesen 12 milliárd forintot meghaladó kárt okozott.


Bróker Marcsi még nem tett vallomást

Az eddigi tárgyalásokon kihallgatták már magát Bróker Marcsit, a családtagjait, a Kun-Mediátor egykori dolgozóit, valamint több sértettet is. A vádlott egy alkalommal sem tett tanúvallomást.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.