2020. január 27., hétfő
Angelika

Belföld

Újabb videó! Vona fénysugárként méltatta az iszlámot

„A globalizmus sötétségében ma számomra az iszlám az utolsó fénysugár” – videón is látható Vona elhíresült kijelentése.

Mi magyarok „egy turáni nép vagyunk, és a testvéreink a turáni nemzetek” – mondja Vona Gábor a Mandiner birtokába jutott videófelvételen, ezúttal magyar nyelven.

A Jobbik elnöke azt is mondja, hogy neki „minden török a testvére”. Majd hozzáteszi, hogy szerinte ideje példát venni a türk népekről, és az iszlám emberekről.

Mint arról csütörtökön már beszámoltunk, Vona Gábor a Jobbik elnöke egy másik felvételen muszlim fiatalok előtt török nyelven tett hitet Allah mellett.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Tovább támadja hazánkat Soros

    Tovább támadja hazánkat Soros

    Alternatív megoldást keres az Európai Unió, hogy újfent migránsokat zsuppoljon a kontinensre, mivel korábbi migrációs paktumuk látványosan megbukott. Az egyre erősödő bevándorlás új formája lesz a klímamigráció, mindeközben Soros György egy új politikai elit kinevelésén buzgálkodik, melybe bűnözőket és illegális bevándorlókat von be.

  • Előzetesbe került az erőszakoló migráns

    Előzetesbe került az erőszakoló migráns

    Albérletben, egy nővel és három gyerekkel élt közösen Ahmed A. B., az a szomáliai migráns, aki január 20-án a VII. kerületi Kéthly Anna téren lévő parkba csalt, majd dulakodás után megerőszakolt egy 25 éves egyetemistát.