2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb III.kerület

Újévi koncert Myrtill-lel

Micheller Myrtill-lel adott újévi koncertet az Óbudai Danubia Zenekar.

A Párizsi szimfóniában a Budafokon élő Myrtill az Óbudai Danubia Zenekar nagyszimfonikus kíséretével énekelve keltette életre az elmúlt század Franciaországának közismert dalait és sanzonjait, eredeti hangszerelésekben, felidézve a kor olyan közkedvelt francia előadóit, mint Yves Montand, Edith Piaf, Charles Aznavour, Dalida, Joe Dassin vagy Michel Legrand.

Mycheller Myrtill és az Óbudai Danubia Zenekar, vezényel a hangszerelések elkészítője, a macedón Dzijan Emin. (Fotó: György Zsolt)

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.