EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Egyéb Zalaegerszeg

Újra Kockafeszt a Keresztury VMK-ban!

Két emelet, két nap, amikor minden a műanyag kockákról szól. Február 17-ét és 18-át a Lego-rajongóknak ajánlatos bekarikázniuk a naptárban, hiszen visszatér Zalaegerszegre, a Keresztury VMK-ba a Kockafeszt. Sőt a tavalyihoz hasonlóan nemcsak élményeket ad a vendégeknek, hanem szinte minden gyermek valamilyen Lego-ajándékkal is gazdagabb lesz.

A helyszínen terepasztal, játszóház vár mindenkit, több százezer építőelemmel, építőverseny, valamint Lego® Duplo-szoba, amely az egészen kicsiknek kedvez, akik a szőnyegre heveredve játszhatnak kedvenc építőelemeikkel. A szervezők puha óriáskockákkal is készülnek, hogy a legkisebbek is örömüket leljék ebben a színpompás világban. Két nagy kedvenc, a Lego Minecraft és a Lego Friends játékaival is találkozhatnak a látogatók.


A rendezvényen egy 10 négyzetméteres óriás mozaikfallal is készülnek a szervezők, amely egy 92 160 Lego-bütyköt számláló hatalmas kockafal, ahová a rendezvény látogatói letehetik Lego-névjegyüket egy-egy építménnyel. De lesz kiállítás, sőt börze és minifigura-jelmezverseny is, mindemellett pedig a jelmezben érkezők Lego-meglepetést kapnak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.