EUR: 318,41 Ft
CHF: 284,11 Ft
2019. március 26., kedd
Emánuel

Egyéb Zalaegerszeg

Újra Kockafeszt a Keresztury VMK-ban!

Két emelet, két nap, amikor minden a műanyag kockákról szól. Február 17-ét és 18-át a Lego-rajongóknak ajánlatos bekarikázniuk a naptárban, hiszen visszatér Zalaegerszegre, a Keresztury VMK-ba a Kockafeszt. Sőt a tavalyihoz hasonlóan nemcsak élményeket ad a vendégeknek, hanem szinte minden gyermek valamilyen Lego-ajándékkal is gazdagabb lesz.

A helyszínen terepasztal, játszóház vár mindenkit, több százezer építőelemmel, építőverseny, valamint Lego® Duplo-szoba, amely az egészen kicsiknek kedvez, akik a szőnyegre heveredve játszhatnak kedvenc építőelemeikkel. A szervezők puha óriáskockákkal is készülnek, hogy a legkisebbek is örömüket leljék ebben a színpompás világban. Két nagy kedvenc, a Lego Minecraft és a Lego Friends játékaival is találkozhatnak a látogatók.


A rendezvényen egy 10 négyzetméteres óriás mozaikfallal is készülnek a szervezők, amely egy 92 160 Lego-bütyköt számláló hatalmas kockafal, ahová a rendezvény látogatói letehetik Lego-névjegyüket egy-egy építménnyel. De lesz kiállítás, sőt börze és minifigura-jelmezverseny is, mindemellett pedig a jelmezben érkezők Lego-meglepetést kapnak.

Kapcsolódó Cikkek

  • Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Emberölés és fogolyszökés miatt emelt vádat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy nagyecsedi férfi ellen, aki tavaly júniusban börtönbüntetését töltötte, de eltávozása alatt megfojtotta 19 éves élettársát – közölte a főügyészség vezetője kedden az MTI-vel.

  • Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Összesen 60 millió forint bírságot szabott ki a jegybank a Magyar Posta biztosítóira: a Magyar Nemzeti Bank (MNB) egyebek közt nyilvántartási, adatszolgáltatási, informatikai, ügyféltájékoztatási, panaszkezelési és a biztosítási szerződési feltételeket érintő jogsértések miatt hozott intézkedéseket és rótt ki bírságot a Magyar Posta Biztosító Zrt.