EUR: 322,18 Ft
CHF: 281,27 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Extra

Újra színpadra áll Cserhalmi György

A Kossuth- és Balázs Béla-díjas színművésznek még tavaly áprilisban kellett elbúcsúznia a színpadtól, ugyanis gerincszűkületi betegsége miatt több operáción is átesett. Több hónapos lábadozás után, novemberben úgy tűnt, hogy Cserhalmi állapota javult, és január 7-én az Úri muri bemutatóján színpadra állhat. „Marha jól vagyok, mert már tudok járni, és ez a lényeg” – nyilatkozta korábban lapunknak a színész, akinek az egészségügyi állapota miatt végül a Nemzeti Színház kénytelen volt elhalasztani a bemutatót. A történtek ellenére a közönség most mégis láthatja Cserhalmit az Év Sportolója Gálán. A Nemzeti Sportnak a színész elárulta: Dés László Minden utcasarkon azt beszélik rólad… című dalát fogja énekelni Udvaros Dorottyával, Hrutka Róbert kíséretével.

Cserhalmi György színész (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

  • Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina és Kucsera Gábor megismerkedésének története akár egy hollywoodi filmbe is beleillene. Románcuk azonban nem volt zökkenőmentes, egyszer még szakítottak is, öt év külön töltött idő után azonban rájöttek: egymásnak teremtették őket.

  • 45 napig sírt Will Smith neje

    45 napig sírt Will Smith neje

    Will Smith felesége, Jada néhány hónappal ezelőtt indította el saját beszélgetős műsorát, a Red Table Talkot. Az elmúlt időszakban számtalan meglepő családi titokról rántotta le a leplet a kamerák előtt: kiderült például, hogy lányuk tinédzserként depressziós volt, és többször is megvagdosta magát.