EUR: 322,50 Ft
CHF: 282,54 Ft
2018. október 23., kedd
Gyöngyi

Belföld

Újszülött csecsemőt gyilkolt meg az anyja Pásztón

Egy újszülött kisbaba maradványaira bukkantak hétfő este Pásztón – értesült a Lokál. Úgy tudjuk a brutális gyilkosságot a csecsemő édesanyja követte el.

Nagyon megrázta Pásztó lakóit az a horrorfilmekbe illő gyilkosság, melynek egy újszülött kisbaba volt az áldozata. A helybeliek nem értik, hogy miként történhetett meg ez a szörnyűség. Úgy tudjuk egy helyi asszony hétfő este talált rá egy kisbaba maradványaira. A helyiektől azt is megtudtuk, hogy a rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a kisbaba maradványainak keresését.


– Azt kérdezték a rendőrök, hogy ki szült mostanában a környéken – mondja az egyik pásztói.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság megerősítette lapunknak az esetet.

– A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába állampolgári bejelentés érkezett, miszerint Pásztó belterületén egy újszülött testrészét találták meg. Az elsődleges nyomozati cselekményeket és az adatgyűjtést hatóságunk megkezdte. Az eset körülményeit emberölés bűntett gyanúja miatt, büntetőeljárás keretében szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség. A nyomozás érdekeire való tekintettel, az üggyel kapcsolatban jelenleg egyéb információt nem áll módunkban kiadni – írta lapunknak Nágel Tamás sajtóreferens.

Információink szerint az ügyben egy fiatal nőt – a gyerek anyját – vette őrizetbe a rendőrség.

Kapcsolódó Cikkek