EUR: 321,23 Ft
CHF: 284,64 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Belföld

Újszülött csecsemőt gyilkolt meg az anyja Pásztón

Egy újszülött kisbaba maradványaira bukkantak hétfő este Pásztón – értesült a Lokál. Úgy tudjuk a brutális gyilkosságot a csecsemő édesanyja követte el.

Nagyon megrázta Pásztó lakóit az a horrorfilmekbe illő gyilkosság, melynek egy újszülött kisbaba volt az áldozata. A helybeliek nem értik, hogy miként történhetett meg ez a szörnyűség. Úgy tudjuk egy helyi asszony hétfő este talált rá egy kisbaba maradványaira. A helyiektől azt is megtudtuk, hogy a rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a kisbaba maradványainak keresését.


– Azt kérdezték a rendőrök, hogy ki szült mostanában a környéken – mondja az egyik pásztói.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság megerősítette lapunknak az esetet.

– A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába állampolgári bejelentés érkezett, miszerint Pásztó belterületén egy újszülött testrészét találták meg. Az elsődleges nyomozati cselekményeket és az adatgyűjtést hatóságunk megkezdte. Az eset körülményeit emberölés bűntett gyanúja miatt, büntetőeljárás keretében szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség. A nyomozás érdekeire való tekintettel, az üggyel kapcsolatban jelenleg egyéb információt nem áll módunkban kiadni – írta lapunknak Nágel Tamás sajtóreferens.

Információink szerint az ügyben egy fiatal nőt – a gyerek anyját – vette őrizetbe a rendőrség.

Kapcsolódó Cikkek

 • Figyelő: Szijjártó Péter lett az év embere

  Figyelő: Szijjártó Péter lett az év embere

  Szijjártó Pétert külgazdasági és külügyminisztert választotta a Figyelő a 2018-as Év emberének. A lap szerint a díjat azzal érdemelte ki a külügyminiszter, hogy ellentmondást nem tűrő kiállásának köszönhetően jelentősen nőtt Magyarország külpolitikai mozgástere.

 • Hadházy zokniján röhög a fél ország

  Hadházy zokniján röhög a fél ország

  Rekordsebességgel terjednek az interneten azok a fotók és rövid videók, amelyek megörökítették, hogyan szállta meg rendszeresé váló “tettestársával”, Szél Bernadettel az MTVA székházát ismét, de ezúttal közkinccsé tett lyukas zoknijában az ellenzéki performanszok állandó főszereplője, Hadházy Ákos független képviselő.

 • Munkamorál

  Munkamorál

  Nem szaladnék bele ebbe a túlóratörvény pofonba (ajtóba), de azért halkan megjegyzem: nem igazán értem, hogy mi itt a probléma.