EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Belföld

Uniós biztosként tarthat fogadóórát Navracsics Tibor

Európai bizottsági tagként Navracsics Tibor is tartana fogadóórát a Fidesz helyi szervezete által kialakított veszprémi Narancspontban. Az oktatási, kulturális, ifjúságpolitikai és sportügyi biztos erről szerdán Veszprémben beszélt.

A Narancspont megnyitóján Navracsics Tibor a Veszprémbe tervezett fogadóórájáról úgy fogalmazott: ismeretei szerint az első európai bizottsági tag lesz, aki közvetlen fogadóórákat tart a választópolgároknak Magyarországon.


Mint mondta, úgy tapasztalja, sok ember nem tudja valójában, hogy mivel foglalkozik az Európai Unió és az Európai Bizottság, s ez lehetőséget ad arra, hogy erről beszélgessenek az állampolgárokkal.

Véleménye szerint a Narancspont nemcsak a választási kampányról szól, hanem egy olyan közösségi tér lesz, ahol a helyi, az országos és az európai politikusok egyaránt elérhetők, kapcsolatba lehet velük lépni és meg lehet vitatni velük azokat a problémákat, amelyek a mindennapi életüket érintik.

Porga Gyula, Veszprém kormánypárti polgármestere elmondta: ő is rendszeresen tart majd fogadóórát a Narancspontban a város tizenkét választókerületének önkormányzati képviselőjéhez hasonlóan; várják az állampolgárok javaslatait, ötleteit.

Ovádi Péter, a Fidesz választókerületi elnöke olyan találkozási pontnak nevezte a csütörtöktől látogatható irodát, ahol a közéletről és Veszprém fejlesztéseiről lehet beszélni.

Kapcsolódó Cikkek