EUR: 317,40 Ft
CHF: 280,56 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Sopron

Válogatott dalok énekhangra és zongorára

A Liszt Hangversenybérlet keretében Brahms-estet tartanak a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban január 16-án 19 órától. A hangversenyen közreműködik Megyesi Schwartz Lúcia. Az operaénekesnő világszerte fellépett már, egy színpadon szerepelt például Gérard Depardieu-vel.

A koncert további közreműködői Csillagh Katalin zongoraművész és a Wespa Quartett. A soproni együttes az elmúlt tizenkét évben több mint kétszáz koncertet adott a város és a Nyugat-Pannon (WESPA) Régió kulturális kincseit népszerűsítve szerte Európában és Japánban.


Brahms-est
Január 16. kedd, 19 óra – Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ
Liszt Ferenc Hangversenybérlet
Műsor: Johannes Brahms: Válogatott dalok énekhangra és zongorára
Johannes Brahms: g-moll zongoranégyes, Op. 25
Közreműködők:
Megyesi Schwartz Lúcia – ének
Csillagh Katalin – zongora
a Wespa Quartett tagjai

A Wespa vonósnégyes tagjai már több mint 200 koncerten vannak túl
Fotó: Wespa

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.