EUR: 317,77 Ft
CHF: 281,26 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb Miskolc

Van már kapitánya a Diósgyőri várnak!

Kismartoni Péter lett a Diósgyőri vár és Lovagi Tornák Tere vezetője 2018 januárjától.

Kismartoni Péter az új várkapitány

A Diósgyőri vár vezetői álláshelyére kiírt felhívásra csaknem 60 szakember jelentkezett az ország minden részéről. Kismartoni Péter 57 éves, végzettsége történész, a József Attila Tudományegyetemen diplomázott történelem–olasz szakon.


A multinacionális környezetben eltöltött több mint 27 év alatt fő feladata a kommunikáció, rendezvényszervezés, marketingkommunikáció, brandépítés és annak menedzselése volt. Több mint 15 éve foglalkozik haditornával, életmód-rekonstrukcióval, a középkorral. Jelenlegi csapata, az Alba Societas (XIV. sz.) rendszeres résztvevője több neves nemzetközi történelmi rendezvénynek.

Munkatapasztalatát, nemzetközi kapcsolatrendszerét felhasználva azt szeretné elérni, hogy a Diósgyőri vár bekerüljön az európai turisztikai körforgásba, és egyre több külföldi résztvevő látogasson ide fellépőként, vigye hírét a várnak és a Lovagi Tornák Terének.

 

A változatos, gazdag programok egyre több látogatót vonzzanak a városba és környékre. A Diósgyőri vár igazi turistalátványosság és programközpont, ami hozzájárul Miskolc látogatottságának növeléséhez.

A Diósgyőri vár igazi turistalátványosság – Fotó: Baranzó Péter

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.