EUR: 317,37 Ft
CHF: 279,51 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Hódmezővásárhely

Varga József a HLKC új vezetőedzője

Január elején új vezetőedző igazolt a női kézilabda NB I/B Keleti csoportjában szereplő Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club kispadjára. A lányok a tavaszi szezont Varga József vezényletével kezdhetik meg.

A klub január első napjaiban közös megegyezéssel bontott szerződést a felnőttcsapat trénerével, Bartók Csabával. A korábbi válogatott játékos 2017 januárjában érkezett Hódmezővásárhelyre, és egy évig volt a HLKC vezetőedzője.


Az egyesület napokon belül bejelentette, hogy Bartók helyére Varga Józsefet szerződtették. A szakember Debrecenben kezdte meg edzői pályafutását. Előbb az utánpótlás-együtteseknél dolgozott, majd az élvonalbeli csapatnál is edzősködött. Ezt követően a magyar élvonalban szereplő több együttesnél, Kiskunhalason, Siófokon és Mosonmagyaróváron is vezényelte a felnőttgárdákat.

Varga József váltja Bartók Csabát a Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club vezetői edzői posztján

Január elején meg is kezdték a felkészülést az új trénerrel, február 3-án pedig már tétmérkőzésen kell bizonyítaniuk a lányoknak. A feladat nem ígérkezik könnyűnek, hiszen a listavezető Eszterházy KFSC otthonába látogatnak Szepesi Ivették.

A HLKC célja a biztos bennmaradás az NB I/B Keleti csoportjában, amihez a pontvadászat során legalább a 9. helyet kell megszerezniük a vásárhelyieknek. Jelenleg a 10. helyen állnak, mindössze egyetlen ponttal maradva le a Balmazújváros mögött.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.