2018. január 11., csütörtök
Ágota

Extra

Vásárlásba menekül Jennifer Lawrence

Képtelen feldolgozni a szakítását Jennifer Lawrence. Az Oscar-díjas színésznő és volt párja, Darren Aronofsky rendező már hónapok óta különváltak, de a közeli barátok szerint Jen még mindig szerelmes a Fekete hattyú direktorába.

A sztár a következő hónapokra nem is vállalt új filmes munkát, inkább kedvenc hobbijával, a vásárlással akarja feledtetni bánatát. Lawrence állítólag több tíz millió forintnyi dollárt szokott havonta elverni, amit meg is tehet, tekintve, hogy filmenként 2-3 milliárd forintnyi összeget tesz zsebre.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kigyógyult a rákból Benkő László

  Kigyógyult a rákból Benkő László

  Az orvosok tavaly május közepén diagnosztizáltak májrákot Benkő Lászlónál. Az Omega billentyűse novemberben életmentő műtéten esett át, mely olyan jól sikerült, hogy a zenész ma már bátran kijelentheti: jól van.

 • Így nézne ki ma Elvis

  Így nézne ki ma Elvis

  Megdöbbentő fotót készített a Sachs Media Group a néha Elvis Presley-ről. A médiacsoport egy speciális öregítő program segítségével rekonstruálta, hogyan nézne ki az 1977-ben szívelégtelenség következtében elhunyt énekes.

 • Szabó Győző: Miattam viharos a kapcsolatunk Judittal

  Szabó Győző: Miattam viharos a kapcsolatunk Judittal

  Szerelmük történetét viszi színpadra Szabó Győző és kedvese, Rezes Judit a Loveshake című darabban. A színész a Lokálnak elmesélte, hogy főleg miatta viharos a kapcsolatuk a Jászai Mari-díjas színésznővel és ami bűnt lehetett, azt már elkövette, mégis 15 éve töretlen a kapcsolatuk.

 • Richard Gere-rel nyaralt a magyar fotós

  Richard Gere-rel nyaralt a magyar fotós

  Egy magyar nő, Gaál Ryta olyan életutat járt be, amilyenről mások csak álmodnak. Haditudósítóként kezdte, később pedig egészen a Fehér Házig jutott, ahová ma már szinte hazajár, Kennedykkel pogácsázik, és Richard Gere is elvitte egy családi nyaralásra.