2019. március 18., hétfő
Sándor, Ede

Egyéb Nagykanizsa

Voks ’18

Megérkeztek Nagykanizsára a választási hirdetmények. Áder János köztársasági elnök április 8-ra tűzte ki az országgyűlési voksolás időpontját, az erről szóló tájékoztató plakátok minden magyarországi településre eljutnak a következő napokban.

Nagykanizsáról a választókerület 82 településére viszik el a dokumentumokat, ahol azok a napokban kikerülnek a hirdetőtáblákra. Képünkön Bokán Péter, a választási iroda munkatársa szortírozza a plakátokat.

Fotó: Gergely Szilárd

Kapcsolódó Cikkek

 • Európai szaktekintélyek körében

  Európai szaktekintélyek körében

  Prof. Dr. Szécsi Gábor tanszékvezető egyetemi tanárt, a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karának dékánját március 2-án Salzburgban beiktatták az Európai Tudományos és Művészeti Akadémia (EASA) tagjai közé.

 • Nem kell rongálni a Mecseket!

  Nem kell rongálni a Mecseket!

  Több százezres kárt tettek a Mecsekben azok a kirándulók, akik az erdei műtárgyakat dobták tűzre, ha épp szalonnázni volt kedvük. Ezt elégelték meg a Biokom emberei és álltak elő egy remek ötlettel.

 • A győzelem lesz a cél a First Fielden

  A győzelem lesz a cél a First Fielden

  Amerikában nem is olyan nagyon régen, a Super Bowl-lal befejeződött az ott oly nagyon népszerű amerikai futball bajnoksága, míg Magyarországon e honban rövidesen elkezdődik a verseny.