EUR: 316,40 Ft
CHF: 281,87 Ft
2019. március 24., vasárnap
Gábor, Karina

Belföld

Vona és a Jobbik a pénzért és hatalomért mindenre képes

Vona Gábor és pártja, a Jobbik a pénzért és a hatalomért mindenre képes – reagált Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-nek a Jobbik-elnök szombati évértékelőjére.

A kormánypárti politikus úgy fogalmazott: a Jobbikban valaha azt mondták magukról, hogy nemzeti politikát folytatnak, nemzeti radikalizmust ígértek. Ehelyett most kiderült, hogy Vona Gábor “külföldre járkált, és ott az iszlámot és Allahot dicsőítette” – mondta.


“Szerintem ez önmagáért beszél, egy abszolút megbízhatatlan politikusról és politikai erőről van szó” – jelentette ki Hidvéghi Balázs, aki szerint ez kiderült akkor is, amikor a bevándorlás és a “Soros-terv” elleni küzdelemben sem lehetett rájuk számítani.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Orbán Viktor fogadta a horvát államfőt

    Orbán Viktor fogadta a horvát államfőt

    Munkavacsorán fogadta Kolinda Grabar-Kitarovic horvát köztársasági elnököt Orbán Viktor miniszterelnök szombat este Budapesten, a Karmelita kolostorban – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

  • 210 tonnával csökkentik műanyag-felhasználását

    210 tonnával csökkentik műanyag-felhasználását

    A Lidl Magyarország a már bejelentett intézkedések mellett további 210 tonnával csökkenti a műanyag-felhasználását az év végéig a saját márkás ásványvizek PET-palackjainak súlycsökkentésével, továbbá műanyagcsomagolásának visszaszorításával – tájékoztatta az áruházlánc pénteken az MTI-t.