2018. február 19., hétfő
Zsuzsanna

Külföld

16 nap után mentették meg a horgászt

Hihetetlenül szerencsésnek mondhatja magát az a horgász, aki még január 13-án sodródott el csónakjával az Atlanti-óceánon.

Ráadásul közben kifogyott a jármű üzemanyaga is, ezért 16 napon át hánykolódott a vízen. Végül a férfit az amerikai parti őrség mentette meg, az eredeti úti céljától több száz kilométernyire. Kiderült, a horgász élelme és vize is az óceánba veszett, amikor egy nagyobb hullám kisöpörte azt a csónakból. Emiatt a férfi már nagyon ki volt száradva.

Kapcsolódó Cikkek

 • Légkád

  Légkád

   Egy repülő kádat talált fel A The Real Guys nevű csapat, akiknek gyakran támadnak hasonlóan extrém ötleteik amiket aztán meg is valósítanak.

 • Békarodeó

  Békarodeó

  Majd öt percen keresztül képes volt a bogár hátán maradni ez a gyönyörű színekben pompázó béke, amit egy indonéziai fotósnak sikerült lencsevégre kapnia.

 • Életfogytiglani börtönre ítélték az újságírókat

  Életfogytiglani börtönre ítélték az újságírókat

  Súlyosbított életfogytiglani börtönbüntetésre ítélt pénteken egy isztambuli bíróság hat újságírót, mert az ítélet szerint előre tudtak a 2016-os puccskísérletről, és hatalomátvételre szólítottak fel – jelentette az Anadolu török állami hírügynökség.