EUR: 318,41 Ft
CHF: 284,11 Ft
2019. március 26., kedd
Emánuel

Egyéb Hódmezővásárhely

230 kilót emeltek a második születésnapon

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Bagi Mátyás által vezényelt „Ezt válaszd!” ingyenes crosstraining-edzés Hódmezővásárhelyen. Február 18-án már a második születésnapjukat ünnepelték azok, akik vasárnaponként a sportot választják a lazsálás helyett.

Megtelt a szülinapon a Hódtói sportcsarnok

Rengeteg szép emléket gyűjthettek azok, akik eddig is rendszeresen a sportot választották vasárnaponként, azonban a legfontosabb mégiscsak az, hogy egészségesebbek lettek. Február 18-án az „Ezt válaszd!” elnevezésű kezdeményezés második szülinapját ünnepelte. A kétéves születésnapi edzés igazi izomkolosszusok körében zajlott. A Hódtói Sportcsarnokban egy bemutatót láthattak a sportolók a Kryko Gym erőembereitől.


Három erőemelő versenyző mutatott be egy-egy produkciót

„Tele vagyok emóciókkal. Amikor az egészet megálmodtam és összehoztuk, nem gondoltam, hogy ilyen nagyszabású lesz. Álmomban sem gondoltam volna, hogy itt két év után több mint 100 ember jön el és érzi jól magát. Úgy gondolom, méltó volt a nap ahhoz, amit ez a két év próbált mutatni az embereknek. Nagyon fontos, hogy itt egy csapat van és nagyon jó hangulat” – mondta el Bagi Mátyás tréner.

Szülinapi edzés ide vagy oda, Bagi nem hagyta tunyulni a megjelenteket. Nem kegyelmezett, és a tőle jól megszokott keménységű tréninget tartott a sportolóknak.

Az edzés végén, ahogy azt illik, meggyújtották a tűzijátékot a tortákon, amiből mindenki kapott egy szelettel

Kapcsolódó Cikkek

  • Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Emberölés és fogolyszökés miatt emelt vádat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy nagyecsedi férfi ellen, aki tavaly júniusban börtönbüntetését töltötte, de eltávozása alatt megfojtotta 19 éves élettársát – közölte a főügyészség vezetője kedden az MTI-vel.

  • Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Összesen 60 millió forint bírságot szabott ki a jegybank a Magyar Posta biztosítóira: a Magyar Nemzeti Bank (MNB) egyebek közt nyilvántartási, adatszolgáltatási, informatikai, ügyféltájékoztatási, panaszkezelési és a biztosítási szerződési feltételeket érintő jogsértések miatt hozott intézkedéseket és rótt ki bírságot a Magyar Posta Biztosító Zrt.