EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Külföld

Hat hónap után találták meg Rapunzelt

Hat hónap elteltével, Frankfurthoz közeli otthonától több mint 300 kilométerre, Zürich mellett találtak meg egy eltűnt német juhászkutyát.

Már teljesen reménytelennek tűnt, hogy valaha újra látják gazdái Rapunzelt, a nyolcéves német juhászkutyát, azonban szombat hajnalban mentősök csodával határos módon rátaláltak egy Zürich melletti országút mentén. Az állat súlyosan megsérült és ki volt hűlve. A mentősök a chipje alapján azonosították, és kiderült, hogy a kutya eltűnését tavaly augusztus 15-én jelentették be, több mint 300 kilométerre a mostani helyszíntől. A két mentős takarókba csavarva beszállította a kutyát egy állatkórházba. Az orvosok szerint jó esély van arra, hogy a bátor Rapunzel hamarosan újra élvezheti gazdái társaságát.

/Fotó: Facebook

Kapcsolódó Cikkek

  • Janukovicsot kórházban ápolják

    Janukovicsot kórházban ápolják

    Feltehetően egy moszkvai klinikán ápolják Viktor Janukovics volt ukrán elnököt – írta internetes oldalán vasárnap a Komszomolszkaja Pravda című orosz napilap meg nem nevezett forrásra hivatkozva.

  • Verekedés tört ki a Srí Lanka-i parlamentben

    Verekedés tört ki a Srí Lanka-i parlamentben

    Ismét egymásnak estek a képviselők Srí Lankán pénteken, miután a parlament újfent megvonta bizalmát az államfő által október végén sebtében kinevezett Mahinde Radzsapaksze miniszterelnöktől és kormányától az ellenzék által kezdeményezett bizalmatlansági indítvány eredményeképpen.