EUR: 317,49 Ft
CHF: 279,94 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Veszprém

A békéért futottak

Katonák, rendőrök, tűzoltók együtt futottak (fotó: Domján Attila)

Közös futást szervezett a Veszprémben működő fegyveres szerveknek a Magyar Honvédség 54. Veszprém Radarezred pénteken. A Séd-völgyben közel kétszázötvenen vettek részt a CISM Run Day-en, a nemzetközi kezdeményezéshez három éve csatlakozott először városunk. Az idén a városban működő katonai szervezetek tagjai mellett rendőrök, tűzoltók, börtönőrök, a Veszprém megyei kirendeltség munkatársai is jelen voltak. A kezdeményezés célja, hogy felhívja a figyelmet a barátság és a béke fontosságára a sporton keresztül, ami nemtől, kortól, nemzetiségtől függetlenül összeköt minket.

Harmadik alkalommal szervezték meg Veszprémben a békefutást (fotó:Domján Attila)

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.