EUR: 317,99 Ft
CHF: 280,73 Ft
2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Sport Győr

A birkózóknál is elkezdődött az idei szezon

A Győri Atlétikai Club birkózói számára nincs pihenés, az elmúlt hetekben két versenyen is megmérettek, amivel kezdetét vette az idei szezon.

Január utolsó hétvégéjén rendezték meg Budapesten a kadet leány minősítő versenyt, ahol Kocsis Boglárka a 43 kilogrammos súlycsoportban a harmadik helyen végzett. Egy héttel később már Tatabányán szerepeltek a győriek a diák korcsoport Északnyugati Területi Kötöttfogású Bajnokságon, ami egyben selejtező is volt a magyar bajnokságra. A Győri Atlétikai Club fiataljai remekül teljesítettek, így mindenki megszerezte a kvótát országos bajnokságra.


A Győri Atlétikai Club birkózói és edzőik
Fotó: GYAC Facebook

Diák II. korcsorport: 2. Németh Bonifác (32 kg), 2. Puska Zoltán (46 kg), 3. Almási Márton (35 kg)

Diák I. korcsoport: 2. Molnár Tamás (38 kg), 2. Varga Márton (42 kg), 3. Németh Bonifác (32 kg), 3. Sós László (54 kg)

Kapcsolódó Cikkek

 • Magyar csapatsikerek a kick-boxos idénynyitón

  Magyar csapatsikerek a kick-boxos idénynyitón

  Az olaszországi Coneglianóban megrendezett Európa Kupán kezdték a nemzetközi szezont a magyar kick-boxosok. A több korosztály számára kiírt Golden Glove elnevezésű versenyen – ahová közel 1500-an neveztek – a 22 résztvevő nemzet közül Magyarország a harmadik helyen végzett az éremtáblázaton.

 • Ronaldo megegyezett az adóhatósággal

  Ronaldo megegyezett az adóhatósággal

  Cristiano Ronaldo kedden elfogadta felfüggesztett börtönbüntetését adócsalási ügyében, és aláírta megállapodását a spanyol adóhatósággal, melynek értelmében 18,8 millió eurót (5,9 milliárd forintot) fizet az államkasszába.

 • Szöllősi György az AIPS Europe alelnöke lett

  Szöllősi György az AIPS Europe alelnöke lett

  A Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) lausanne-i kongresszusán az európai szekció alelnökévé választották Szöllősi Györgyöt, a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) elnökét, a Nemzeti Sport főszerkesztőjét.