2018. augusztus 15., szerda
Mária

Belföld

A Dal 2018 és a Száztagú Cigányzenekar hegedűgálája a közmédia csatornáin

Harmadik válogatójához érkezik A Dal 2018, a Veszedelmes viszonyok variánsai, valamint a Fekete gyémántok kétrészes Jókai feldolgozása is a közmédia hétvégi kínálatában.

Jókai Mór regényéből Várkonyi Zoltán álmodott kétrészes magyar filmklasszikust. Ezen a hétvégén, szombaton 15.30-tól az első részét, vasárnap ugyanebben az időpontban, pedig a második részét láthatják nézőink a Duna kínálatában. Szombat este 20.30-tól érkezik A Dal 2018 harmadik válogatója, ezzel bemutatkozik az idei mezőny minden versenyzője. A Dal Kulissza 22.45-től azonnali visszacsatolásként beszámol a műsor legjobb pillanatairól. A dalok után egy egész hétvégén átívelő filmes utazásra invitál a csatorna: szombat este 23.20-tól a Veszedelmes viszonyok című 1959-es francia-olasz feldolgozást tűzi műsorára a csatorna. Vasárnap 21.20-tól szintén Veszedelmes viszonyok, ezúttal az 1988-as amerikai kosztümös feldolgozást láthatják a közmédia nézői.


Szombat és vasárnap reggel öt órakor Pom Pom meséi, majd a Mesék Mátyás királyról című magyar rajzfilmsorozat várja a fiatal nézőközönségét az M2 gyerekcsatornán. 12.50-től a déli Híradó után érkezik a Jó ebédhez szól a nóta, hogy örökzöld magyar nóták sorát kínálja fél órán át a Duna Televízión. Az M2 Petőfi TV vasárnap esti filmklubjában az Édes november című amerikai klasszikust kínálja, az M3 csatorna pedig a Száztagú Cigányzenekar és vendégei 1999-es karácsonyi hegedűgálával készül 21.05-től.

Kapcsolódó Cikkek

 • Fideszes nyugdíjasok halálát kívánja Homonnay

  Fideszes nyugdíjasok halálát kívánja Homonnay

  Az ellenzéki tüntetések egyik főszervezője, Homonnay Gergely közösségi oldalán osztotta meg botrányos gondolatait szomszédasszonyáról, amiben a nő halálát kívánja, pusztán politikai beállítottsága miatt.

 • Kövér László részvéttáviratot küldött olasz kollégáinak

  Kövér László részvéttáviratot küldött olasz kollégáinak

  Kövér László, az Országgyűlés elnöke kondoleáló táviratot küldött az olasz szenátus elnökének, Maria Elisabetta Alberti Casellatinak, valamint a képviselőház elnökének, Roberto Ficónak a keddi genovai viadukttragédia miatt – közölte az Országgyűlés sajtófőnöke szerdán az MTI-vel.

 • Emelkedik a gázolaj ára

  Emelkedik a gázolaj ára

  A Mol Nyrt. emeli bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken, a 95-ös benzin ára nem változik.