EUR: 323,62 Ft
CHF: 287,52 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Belföld

A Dal 2018, Gasztroangyal és Tök az adu a közmédia hétvégi műsorán

Folytatódik az ország legnépszerűbb gasztronómiai műsora, a Gasztroangyal. Újra műsoron A Dal 2018, ahol Magyarország legjobb dalát keressük a nézőkkel. Családi film kicsiknek és nagyoknak, Gobbi Hilda a klasszikusok kedvelőinek, MR2 Szimfonik a rajongóknak és Shakespeare a magaskultúra fogyasztóinak szól ezen a hétvégén a közmédia csatornáin. De lerántjuk a leplet A gerinctelenek világáról is.

Szombaton a Gasztroangyal 17 órától várja a nézőket a Dunán. A műsor készítői ezúttal édes körútra indulnak, amelyben Marcsi annak néz utána, hogyan inspirálják napjaink cukrászait a nagymamáktól fennmaradt receptek és ízek. Szó lesz régi süteményekről, fenséges forró csokiról és a puncskészítésről is. A Dal 2018 első elődöntőjét 20.30-tól követhetik figyelemmel a nemzeti főadó nézői, ahol eldől, hogy mely dalok jutnak a döntőbe, ahol kiderül, hogy kié lesz Magyarország legjobb dala. Ízőrzők címmel 19.20-tól láthatnak gasztronómiai műsort a Duna World nézői. Az aktuális részben a hagyományos szerb ételek kerülnek terítékre.


A Bibi és Tina című német családi filmet 18.10-től tűzi műsorára az M2 gyerekcsatorna. Az M2 Petőfi TV az MR2 Szimfonik+ a Müpából új részében 22.45-től ezúttal a Brains koncertfilmjével készül.

Tök az adu címmel 1966-os tévéjátékot láthatnak 23.30-tól az M3 nézői Gobbi Hilda, Avar István és Garas Dezső főszereplésével. A Shakespeare’s Globe – Szentivánéji álom 2014-es angol színházi felvonást 20.45-től követhetik nyomon az M5 oktatási, kulturális, ismeretterjesztő csatorna nézői.


Vasárnap érkezik a Magyarország, szeretlek! című vetélkedő újabb epizódja. Ezúttal Szigetköz-Győr-Pannonhalma és Bük térségének csapatai mérik össze tudásukat a Dunán 19.40-kor kezdődő műsorban. Öt kontinens címmel folytatódik a szórványban élő magyarság magazinműsora 18.55-től a Duna World csatornán.

Szerencsés János kalandjait az M2 ajánlja kicsik és nagyok figyelmébe 15.35-től. Megérzés címmel pedig izgalmas filmet láthatnak Sandra Bullock főszereplésével az M2 Petőfi TV nézői a csatorna vasárnap esti filmklubjában 21.10-től.

Egymilliárd évvel a világvége előtt címmel 1982-es magyar tévéjátékot tűz műsorára az M3 22 órától. Az Élet a növények között – A gerinctelenek világa című angol ismeretterjesztő sorozat következő részét pedig 23.10-től láthatják az M5 nézői. A műsor készítői lenyűgöző felvételekkel mutatják be a selyemszövés technikáját.

Kapcsolódó Cikkek

  • A családokról szól az őszi nemzeti konzultáció

    A családokról szól az őszi nemzeti konzultáció

    Októberben indul az újabb nemzeti konzultáció – közölte Beneda Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának családpolitikáért felelős helyettes államtitkára pénteken az M1 aktuális csatornán.

  • Az igazi csata most kezdődik

    Az igazi csata most kezdődik

    Kovács Zoltán kormányszóvivő szerint az uniós állam- és kormányfők salzburgi informális csúcstalálkozóján az országok többsége elutasította az Európai Unió határ- és partvédelmi ügynöksége szerepének növeléséről szóló új javaslatot, amely a határőrizet részleges jogát venné el.