EUR: 319,66 Ft
CHF: 277,06 Ft
2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Extra

A Dal: Szoros küzdelem volt az elődöntős helyekért

Szombat este lezajlott A Dal harmadik, egyben utolsó előválogatója, amelyben a versenyzők fej fej mellett küzdöttek az elődöntőbe jutásért. A pontok alapján az ötödik helyen három versenyző is osztozott, így a zsűri tanácskozni kényszerült az utolsó továbbjutót illetően, aki sokak meglepetésére nem Tolvai Reni vagy a Nova Prospect, hanem az újonc Horváth Cintia és Balogh Tomi duója lett.

Az adás során mindössze egy tízpontos értékelés született, amelyet Szőke Nikoletta, Kökény Attila és Szakcsi Lakatos Róbert triója zsebelhetett be, Schell Judit jóvoltából. Kökényék meg is nyerték a harmadik előválogatót, a többi továbbjutóval együtt pedig kialakult A Dal 2018 elődöntőseinek mezőnye, amelybe összesen tizennyolcan kerültek be. A következő hetekben tovább küzdhet tehát a Leander Kills, Süle Zsolt, Ceasefire X, Király Viktor, Knoll Gabi, Vastag Tomi, az AWS, Dánielfy Gergely, a yesyes, Odett, Heinz Gábor „Biga”, a SativuS, Kökényék triója, Horváth Tamás, a Ham ko Ham, a Maszkura és a tücsökraj, Horváth Cintia & Balogh Tomi, valamint Gulyás Roland, akinek dalát ByeAlex írta.


Kökény Attila, Szőke Nikoletta, és Szakcsi Lakatos Róbert
(forrás: Facebook)

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.