EUR: 317,92 Ft
CHF: 280,51 Ft
2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Egyéb Dunaújváros

A Dózsában koncertezik a Blahalouisiana

Székesfehérvárról érkezik a Galéria Jazz Klub tavaszi koncertsorozatának első fellépője. A Blahalouisiana zenekar február 10-én csap a húrok közé a Dózsa mozi tetőterében. 

A Blahalouisiana zenekar alig néhány évvel ezelőtt alakult, azonban mára már az összes jelentősebb fesztivál fellépőinek névsorában ott van. Az eklektikus zenét játszó együttes stílusában keverednek a jazz, a funky, a pop elemei is, egy olyan egyveleget alkotva, ami a komoly jazz „mélységeitől” visszariadók számára is élvezhetővé teszi a Blahalousiana műsorát.


A Blahalouisiana február 10-én a Holy Chicks zenekarral közösen lép fel a Galériában (Fotó: Blahalouisiana)

A székesfehérvári zenekar nem először látogat Dunaújvárosba: korábban a Margaret Island és a Quimby vendégeként, ezúttal azonban már fő fellépőként zenél majd a Galéria Jazz Klubban február 10-én. Az Alagutak, fények turné állomásaként minden bizonnyal főként az Alagutak, fények, nagymamád jegenyéi című album dalait hallhatja majd a közönség (Egyetlen magányom, Ha élni felejtek), de minden bizonnyal korábbi „slágereik” is felcsendülnek majd, így az Ahol összeér, a Túl távol, elég közel, az Ahol összeér, vagy éppen a The Wanderer című szerzemények is.

Kapcsolódó Cikkek