EUR: 313,80 Ft
CHF: 276,38 Ft
2019. március 19., kedd
József, Bánk

Egyéb Kecskemét

A miniszter imádja a piacok hangulatát

Szemereyné Pataki Klaudia polgármester Facebook-oldaláról megtudhattuk, hogy a Modern Városok Program fejlesztéseivel kapcsolatos január 26-ai sajtótájékoztató kezdeténél jóval korábban érkezett Kecskemétre Kósa Lajos miniszter.

A miniszter ugyanis még a sajtótájékoztató előtt Kecskemét polgármesterével ellátogatott a kecskeméti piacra. Közösségi oldalról azt is megtudhattuk, hogy ez nemcsak egyszerű látogatás volt, hanem Kósa Lajos, aki imádja a piacok hangulatát, bevásárolt és meg is reggelizett ott.

Kósa Lajos a kecskeméti piacon intézte a hétvégi bevásárlást

„Miniszter úrnak nagyon ízlett Pali bácsi hurka-kolbásza, az eredeti házi rétes és a kecskemétiek számára is különlegesen finom tejszínhabos kávé üvegpohárban. Körbejártuk a piacot, ahol Kósa Lajos a hétvégi bevásárlását is elintézte” – írta meg Facebook-oldalán Szemereyné Pataki Klaudia polgármester.

Kapcsolódó Cikkek

 • Európai szaktekintélyek körében

  Európai szaktekintélyek körében

  Prof. Dr. Szécsi Gábor tanszékvezető egyetemi tanárt, a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karának dékánját március 2-án Salzburgban beiktatták az Európai Tudományos és Művészeti Akadémia (EASA) tagjai közé.

 • Nem kell rongálni a Mecseket!

  Nem kell rongálni a Mecseket!

  Több százezres kárt tettek a Mecsekben azok a kirándulók, akik az erdei műtárgyakat dobták tűzre, ha épp szalonnázni volt kedvük. Ezt elégelték meg a Biokom emberei és álltak elő egy remek ötlettel.

 • A győzelem lesz a cél a First Fielden

  A győzelem lesz a cél a First Fielden

  Amerikában nem is olyan nagyon régen, a Super Bowl-lal befejeződött az ott oly nagyon népszerű amerikai futball bajnoksága, míg Magyarországon e honban rövidesen elkezdődik a verseny.