2018. augusztus 15., szerda
Mária

Egyéb Zalaegerszeg

A mosoly gyógyít!

Bálizs Andrej, Zalaegerszeg  főépítészének kezdeményezése valóra vált, hiszen a szponzoroknak köszönhetően a jövőben 72 részből álló képsorozat teszi vidámabbá a Zala Megyei Szent Rafael Kórház Gyermekosztályán a kis betegek környezetét.

Az anyagköltség, a keretezés és a felhelyezés finanszírozását a Windoor Design Kft. vállalta, míg további segítségként a zalaegerszegi Graffit Stúdió anyagáron nyomtatja ki a színes rajzokat. A lemosható,tisztítható képeket folyamatosan helyezik el a két emeleten elhelyezkedő kórtermekben, amelyekben jelenleg is közel 30 gyermeket ápolnak. A közelmúlt legnépszerűbb magyar mesesorozata, a Bogyó és Babóca jeleneteiből 12 kép a jogtulajdonos Bartos Erika hozzá járulásával már a  a falakat színesíti.

Fotó: Inhof András

Kapcsolódó Cikkek

 • In memoriam Matus György

  In memoriam Matus György

  72 éves korában elhunyt Matus György, a Vörösmarty Színház művésze, aki 20 évig volt a Miskolci Nemzeti Színház társulatának tagja.

 • Licitáljon, hogy segíthessen!

  Licitáljon, hogy segíthessen!

  A nyíregyházi Tomek Zoltán jól ismert a futball szurkolói körökben. A 42 éves kétgyermekes, súlyosan beteg édesapáért az elmúlt egy évben összefogott az egész magyar sporttársadalom.

 • Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  A kétezres évek egyetlen miskolci zenekara a Holdviola, mely országosan is ismert és sikeres. Tízéves évfordulójukra készülve kerestük meg Farkas Pétert, a formáció vezetőjét, hogy beszéljen nekünk az indulásról, sikerekről és az elkövetkezendő időszak terveiről.

 • Cserkészek táboroztak

  Cserkészek táboroztak

  Láthatóan jó hangulatban telt a visegrádi négyek országaiból érkező cserkészek számára szervezett nemzetközi találkozó, amelynek Dunaújváros adott otthont.