2019. március 18., hétfő
Sándor, Ede

Egyéb Zalaegerszeg

A mosoly gyógyít!

Bálizs Andrej, Zalaegerszeg  főépítészének kezdeményezése valóra vált, hiszen a szponzoroknak köszönhetően a jövőben 72 részből álló képsorozat teszi vidámabbá a Zala Megyei Szent Rafael Kórház Gyermekosztályán a kis betegek környezetét.

Az anyagköltség, a keretezés és a felhelyezés finanszírozását a Windoor Design Kft. vállalta, míg további segítségként a zalaegerszegi Graffit Stúdió anyagáron nyomtatja ki a színes rajzokat. A lemosható,tisztítható képeket folyamatosan helyezik el a két emeleten elhelyezkedő kórtermekben, amelyekben jelenleg is közel 30 gyermeket ápolnak. A közelmúlt legnépszerűbb magyar mesesorozata, a Bogyó és Babóca jeleneteiből 12 kép a jogtulajdonos Bartos Erika hozzá járulásával már a  a falakat színesíti.

Fotó: Inhof András

Kapcsolódó Cikkek

 • Európai szaktekintélyek körében

  Európai szaktekintélyek körében

  Prof. Dr. Szécsi Gábor tanszékvezető egyetemi tanárt, a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karának dékánját március 2-án Salzburgban beiktatták az Európai Tudományos és Művészeti Akadémia (EASA) tagjai közé.

 • Nem kell rongálni a Mecseket!

  Nem kell rongálni a Mecseket!

  Több százezres kárt tettek a Mecsekben azok a kirándulók, akik az erdei műtárgyakat dobták tűzre, ha épp szalonnázni volt kedvük. Ezt elégelték meg a Biokom emberei és álltak elő egy remek ötlettel.

 • A győzelem lesz a cél a First Fielden

  A győzelem lesz a cél a First Fielden

  Amerikában nem is olyan nagyon régen, a Super Bowl-lal befejeződött az ott oly nagyon népszerű amerikai futball bajnoksága, míg Magyarországon e honban rövidesen elkezdődik a verseny.