EUR: 319,29 Ft
CHF: 282,00 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb XX.kerület

A patika is megsérült a balesetben

Négyen megsérültek egy balesetben a múlt kedden, amikor egy kisteherautó autóbusszal ütközött a XX. kerületben − tájékoztatta az MTI-t Kisdi Máté, a Budapesti Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. 

A baleset a Szent Imre herceg és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében történt. A két jármű közeli házfalaknak csapódott, az autóbusz egy patika épületének szerkezetét rongálta meg, az ingatlan statikailag is megsérült. A balesetnek négy sérültje volt, egyikük a kisteherautóban utazott, hárman a busz utasai voltak, két embert a mentők kórházba vittek.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.