2019. január 18., péntek
Piroska

Extra

A Piramis: Túlvilági üzenettel nyert 28 milliót Tamás

A TV2 game show-jában két férfi bravúros játékkal fosztotta ki A Piramist. Tamás állítja, három éve elveszített édesapja a túlvilágról súgta meg neki a válaszokat, amivel több mint 28 millió forintot nyertek. 

A Piramis történetének eddigi legnagyobb összegével távozott a TV2 stúdiójából Palotai Zoltán és Lótos Tamás, akik tudásuknak, megérzésüknek és a zsebükben lapuló 250 ezer forint szerencsepénznek köszönhetően 28 millió 170 ezer forinttal lettek gazdagabbak. A Svájcban buszsofőrként dolgozó Tamás a játék felvétele előtt egy héttel egy külföldi kaszinóban nyerte kabalapénzüket, és mivel hisz a szerencséjében, úgy döntött, ezzel az összeggel a zsebében megy a tévés műsorba, hogy Fortuna ott is vele legyen.


Tamás (jobbra) és Zoltán régi barátok

– Megálltam egy kávéra, amikor Svájcból tartottam hazafelé, a pihenőben pedig volt egy kaszinó, ahova betértem. Kaptam egy ajándékkupont és az 5 frankot (1400 forint) egészen 900-ig duzzasztottam (250 ezer forint). Tudtam, hogy ez mindenképpen jót jelent, ezért eldöntöttem, hogy az egész nyereményt a műsor alatt is a zsebemben tartom – kezdte Tamás, aki A Piramis minden kérdését hibátlanul válaszolta meg. – Furcsán hangzik, de már azelőtt tudtam, melyik választ fogom megjelölni, mielőtt egyáltalán megláttam a kérdést. Volt egy nagyon erős megérzésem, amit, azt hiszem, édesapámnak köszönhetek. Szerintem ő súgott nekem odaátról. Őt sajnos három éve pont január végén vesztettem el, és nagyon közel álltunk egymáshoz. Tőle tanultam mindent, amit az életről tudok, és valahogy azt éreztem, hogy ő segített. Próbáltam a puszta logikára hagyatkozni, átgondolni a válaszokat, de a megérzésem erősebb volt. Ezért láthatták azt a nézők, hogy bár egy bizonyos logika mentén indultam el a megfejtés felé, mégis teljesen más választ jelöltem meg – magyarázta Tamás bravúros játékának titkát.

Tamás nem fogadta el a 10 milliós ajánlatot

A férfi a Lokálnak azt is elárulta, csupán logikai magyarázata van annak, hogy nem fogadta el A Piramis 10 milliós ajánlatát. – Ha a duplája lett volna a papíron, akkor sem fogadom el, hiszen feltűnően nagy összeg volt, tehát abban bíztam, hogy valószínűleg kint még több lehet. Arra azonban nem számítottam, hogy ennyivel több. A 28 millió hatalmas összeg és óriási segítség mindkettőnknek. Én éppen lakást veszek, remek helye lesz a pénznek, ráadásul Zolival megállapodtunk abban, hogy nyáron családostól elmegyünk egy törökországi luxusútra.


Hatalmas volt az öröm, amikor Tamás megtudta, mennyit nyertek

 

Kapcsolódó Cikkek