EUR: 317,99 Ft
CHF: 280,73 Ft
2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Tech

A svájci órákat is lenyomta az Apple

Az Apple-részvények zuhanása nem igazán látszik a cégóriás bevételén. Az almás cég ugyanis egy újabb rekordot állított fel okos óráival, hiszen a Canalys csapatának felmérése szerint tavaly összesen 18 millió Apple Watchot adtak el, ami 50 százalékkal több, mint amennyit 2016-ban értékesítettek.

Ezek a számok egyelőre csak szakértői számítások, ugyanis a kaliforniai vállalat még nem osztott meg hivatalos adatokat óraeladásairól. Azonban ha ezeket a számokat nézzük, akkor az Apple volt a legnagyobb óragyártó 2017 utolsó negyedévében, ráadásul az eladott darabszámok alapján az összes svájci óragyártót lenyomta.

Kapcsolódó Cikkek

 • A magyarok egyre többet költenek videojátékokra

  A magyarok egyre többet költenek videojátékokra

  Magyarországon a felnőtt lakosság 60 százaléka videojátékozik, és folyamatosan nő az erre fordított összeg is, évente nagyjából 41 milliárd forintos forgalmat generál a videojátékozás az eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft.

 • Eljárás indult a Twitter és a Facebook ellen

  Eljárás indult a Twitter és a Facebook ellen

  Közigazgatási eljárást indított a Twitter és a Facebook ellen az orosz tömegtájékoztatási és távközlési hatóság (Roszkomnadzor), amiért a két amerikai közösségi szolgáltató a vonatkozó törvény értelmében nem Oroszországban tárolta a helyi felhasználók személyes adatbázisát.

 • Fiatalok a Szaturnusz gyűrűi

  Fiatalok a Szaturnusz gyűrűi

  A Szaturnusz gyűrűi, melyek a Naprendszer legkülönlegesebb látványosságai közé tartoznak, az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) kutatói szerint nagyon fiatalok: 10–100 millió évesek lehetnek.

 • A kriptovaluta-bányászati támadások az okosotthonokat is veszélyeztetik

  A kriptovaluta-bányászati támadások az okosotthonokat is veszélyeztetik

  Az idén tovább nő a fertőzött gépek segítségével, a felhasználó tudta és engedélye nélkül végzett (cryptojacking) kriptovaluta-bányászattal összefüggő támadások száma, miközben a kiberbűnözők okoseszközöket és otthoni okosmegoldásokat is felhasználnak majd a bányászfarmok építéséhez – derül ki az ESET IT-biztonsági vállalat 2019-es kiberbiztonsági előrejelzéséből.