2018. augusztus 20., hétfő
István

Egyéb Hódmezővásárhely

A színek hatalma St. Martinnal és családjával

St. Martin, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett, eMeRTon-díjas előadóművész, zeneszerző a közelmúltban a családjával együtt állt a színpadon, telt ház előtt. A középpontban ezúttal a gyógyító ásványok voltak a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban, de természetesen a zene sem hiányozhatott az estről.

Szentmártoni Norman, Szentmártoni Ildikó és Szentmártoni Imre, azaz St. Martin

A hódmezővásárhelyi származású zenész rendszeresen ad koncertet szülővárosában, de a február 14-i est az ő és a családja szemszögéből is sok szempontból különleges volt. A „Gyógyító ásványok – 7 szín, 8 dallal, sok mesével és történettel” című előadás során a zene csak kiegészítője a produkciónak. St. Martin felesége, Szentmártoni Ildikó amellett, hogy művészettörténész, még ásványékszer-készítő szakértő is. Az ő fejéből pattant ki az előadás gondolata.


Az est folyamán sorra jött a szivárvány hét színe, amelyhez megfelelő zene és történet is dukált

A szivárvány hét színéhez választott ásványokat, történeteket, illetve zenét, amelyet férje, St. Martin, illetve fiuk, Szentmártoni Norman musicalénekes adott elő. Ők így hárman nagyon ritkán vannak együtt a színpadon, sőt még az is viszonylag ritkán történik meg, hogy otthon együtt vannak, hiszen mindnyájan nagyon elfoglaltak.

St. Martin és fia, Szentmártoni Norman február végétől, három héten keresztül Amerikában fog fellépni

Kapcsolódó Cikkek