2019. március 26., kedd
Emánuel

Egyéb Hódmezővásárhely

A színek hatalma St. Martinnal és családjával

St. Martin, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett, eMeRTon-díjas előadóművész, zeneszerző a közelmúltban a családjával együtt állt a színpadon, telt ház előtt. A középpontban ezúttal a gyógyító ásványok voltak a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban, de természetesen a zene sem hiányozhatott az estről.

Szentmártoni Norman, Szentmártoni Ildikó és Szentmártoni Imre, azaz St. Martin

A hódmezővásárhelyi származású zenész rendszeresen ad koncertet szülővárosában, de a február 14-i est az ő és a családja szemszögéből is sok szempontból különleges volt. A „Gyógyító ásványok – 7 szín, 8 dallal, sok mesével és történettel” című előadás során a zene csak kiegészítője a produkciónak. St. Martin felesége, Szentmártoni Ildikó amellett, hogy művészettörténész, még ásványékszer-készítő szakértő is. Az ő fejéből pattant ki az előadás gondolata.


Az est folyamán sorra jött a szivárvány hét színe, amelyhez megfelelő zene és történet is dukált

A szivárvány hét színéhez választott ásványokat, történeteket, illetve zenét, amelyet férje, St. Martin, illetve fiuk, Szentmártoni Norman musicalénekes adott elő. Ők így hárman nagyon ritkán vannak együtt a színpadon, sőt még az is viszonylag ritkán történik meg, hogy otthon együtt vannak, hiszen mindnyájan nagyon elfoglaltak.

St. Martin és fia, Szentmártoni Norman február végétől, három héten keresztül Amerikában fog fellépni

Kapcsolódó Cikkek

  • Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Emberölés és fogolyszökés miatt emelt vádat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy nagyecsedi férfi ellen, aki tavaly júniusban börtönbüntetését töltötte, de eltávozása alatt megfojtotta 19 éves élettársát – közölte a főügyészség vezetője kedden az MTI-vel.

  • Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Összesen 60 millió forint bírságot szabott ki a jegybank a Magyar Posta biztosítóira: a Magyar Nemzeti Bank (MNB) egyebek közt nyilvántartási, adatszolgáltatási, informatikai, ügyféltájékoztatási, panaszkezelési és a biztosítási szerződési feltételeket érintő jogsértések miatt hozott intézkedéseket és rótt ki bírságot a Magyar Posta Biztosító Zrt.