2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Egyéb Szolnok

A táncé volt a főszerep

Ismét megtáncoltatta a szolnokiakat a Szakajtó Szolnoki Népzenei Műhely Egyesület a volt Cserkészházban. A gyermekeknek szóló programok már délután négy órakor elkezdődtek: bábelőadás, kézműves-foglalkozás, gyermektáncház és közös daltanulás várt a kicsikre.

Fél héttől a felnőtteket várták tánc- és énektanítással, majd éjfélig tartó táncházzal, amelyet a Naszály Zenekar kísért. Az egyesület célja, hogy tartalmas és színvonalas népzenei programokat kínáljon, ezzel növelve a népzene népszerűségét. Legközelebb április 21-én táncolhatunk velük.

Fotó: Kiss János

Fotó: Kiss János

Fotó: Kiss János

Fotó: Kiss János

Fotó: Kiss János

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.