EUR: 321,36 Ft
CHF: 284,67 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Egyéb Szolnok

A vidék, ahol élünk

Pályázatot indított az Agraria-Apure és az Europe Direct Szolnok a vidékfejlesztés és a munkahelyteremtés elősegítésére.

Korábban már volt hasonló pályázat, a Dokumentumfilmek a vidékről, ennek mintájára készült A vidék, ahol élek, amelyre minden olyan Jász-Nagykun-Szolnok megyében élő jelentkezését várják, aki szívesen megosztaná másokkal élményeit, véleményét, tapasztalatait a mai vidéki valóságról.


A pályázóknak egy kérdésre kell válaszolniuk egy 10 perces film, novella, vers, festmény, maximum 5 darab fotó vagy egy, a vidéki életet bemutató prezentáció formájában: Milyen a vidéki valóság? A pályázatok segítségével remélhetőleg kialakul egy kép arról, hogyan ítélik meg a vidéki lehetőségeket, szolgáltatásokat a vidéken élők, illetve hogyan lehet ezeket fejleszteni.

A pályamunkákat március 5-ig várják az Europe Direct Szolnok irodájába postán, illetve e-mailben. A legjobb művek bemutatására és az eredményhirdetésre március 22-én 16 órakor kerül sor a Verseghy Ferenc Könyvtár Verseghy Termében. A pályázat minden résztvevője oklevelet kap, a legjobb pályamunkák pedig tárgyjutalomban részesülnek. A fődíj egy vidéki hosszú hétvége két fő részére.

Kapcsolódó Cikkek