EUR: 318,48 Ft
CHF: 271,22 Ft
2018. május 21., hétfő
Konstantin

Tech

A világ legkisebb mobilja akkora, mint egy pendrive

Ugye emlékszünk még arra az időszakra, amikor a mobilgyártó cégek azon versengtek, hogy minél kisebb legyen a telefonjuk. Nos, akkor biztosan nagy sláger lett volna a Zanco Tiny T1 készülék, amely csak kicsivel nagyobb, mint egy kétszáz forintos érme.

Természetesen ma is kerülünk olyan helyzetbe, amikor nem a kijelző mérete a mérvadó. Sokan az okostelefonok által biztosított alaplehetőségeket sem használják ki, nekik csupán az a fontos, hogy hívást kezdeményezzenek vagy fogadjanak.


Számukra a Zanco Tiny T1 egyébként még ma is tökéletes választás lehet, hiszen a készülék mindössze 4,5×2,1 centis, és harmincöt fontot kérnek érte, ráadásul még SMS-t is lehet vele írni. A készüléket a Kickstarterről lehet megrendelni, a szállítást májusra ígérik.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Milliárdokra büntetné a brit kormány a Facebookot is

    Milliárdokra büntetné a brit kormány a Facebookot is

    Több milliárd fontig terjedő pénzbüntetésekkel sújtaná a brit kormány azokat a globális közösségi médiaportálokat, amelyek nem akadályozzák meg illegális – például zaklató, fenyegető, vagy terrorcselekményre buzdító – tartalmak megjelenítését felületeiken.

  • Mark Zuckerberg találkozni fog az Európai Parlament vezetőivel

    Mark Zuckerberg találkozni fog az Európai Parlament vezetőivel

    Mark Zuckerberg, a Facebook vezérigazgatója elfogadta a meghívást és hamarosan találkozni fog az Európai Parlament (EP) több vezetőjével, hogy magyarázatot adjon a cég körül nemrégiben kirobbant botrányra – jelentette be szerdán Antonio Tajani, az uniós képviselőtestület elnöke.