2018. február 19., hétfő
Zsuzsanna

Tech

A világ legkisebb mobilja akkora, mint egy pendrive

Ugye emlékszünk még arra az időszakra, amikor a mobilgyártó cégek azon versengtek, hogy minél kisebb legyen a telefonjuk. Nos, akkor biztosan nagy sláger lett volna a Zanco Tiny T1 készülék, amely csak kicsivel nagyobb, mint egy kétszáz forintos érme.

Természetesen ma is kerülünk olyan helyzetbe, amikor nem a kijelző mérete a mérvadó. Sokan az okostelefonok által biztosított alaplehetőségeket sem használják ki, nekik csupán az a fontos, hogy hívást kezdeményezzenek vagy fogadjanak.


Számukra a Zanco Tiny T1 egyébként még ma is tökéletes választás lehet, hiszen a készülék mindössze 4,5×2,1 centis, és harmincöt fontot kérnek érte, ráadásul még SMS-t is lehet vele írni. A készüléket a Kickstarterről lehet megrendelni, a szállítást májusra ígérik.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Az űrkorszakot idézi a 3D-s nyomtatott családi ház

  Az űrkorszakot idézi a 3D-s nyomtatott családi ház

  A WATG tervezőcsapata mutatta be annak a 3D-nyomtatott háznak a látványtervét, amely több, mint valószínű, hogy az egész építőipart alapjaiban fogja megbolygatni. Ezzel az új technológiával egyébként már olyan tárgyakat is készíthetünk, mint műprotézis, különféle szerszámok, alkatrészek, de volt rá példa, hogy egy működő pisztolyt is „legyártottak” 3D nyomtatóval.

 • A svájci órákat is lenyomta az Apple

  A svájci órákat is lenyomta az Apple

  Az Apple részvények zuhanása nem igazán látszik a cégóriás bevételén. Az almás cég ugyanis egy újabb rekordot állított fel okosóráival, hiszen a Canalys csapatának felmérése szerint tavaly összesen 18 millió Apple Watch-ot adtak el, ami 50 százalékkal több, mint amit 2016-ban produkáltak a piacon.

 • Felvásárolt a LogMeIn egy amerikai kommunikációs céget

  Felvásárolt a LogMeIn egy amerikai kommunikációs céget

  A LogMeIn megállapodást kötött a Jive Communications, a felhőalapú telefonos megoldások és az egységes kommunikációs szolgáltatások egyik vezető szereplőjének felvásárlásáról – tájékoztatta az MTI-t a magyar alapítású, mára globálissá vált informatikai társaság.

 • Tornáztassa agyát egy zseniális magyar játékkal!

  Tornáztassa agyát egy zseniális magyar játékkal!

  Egy új, magyar fejlesztésű játék tartja lázban a logikai játékok kedvelőit. Az applikáció az Agymozgató névre hallgat, melynek lényege, hogy szórakoztató módon találós kérdésezhetünk a Facebookon.