EUR: 322,87 Ft
CHF: 281,28 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Egyéb Szeged

Agyba-főbe verte lány osztálytársát Marina

Élőben közvetítették az Instagramon, ahogy a fiatal lány üti-veri iskolatársát, majd ezt a földön is folytatta a dühös kamasz.

Engedj el! Hagyjatok már békén. Elegem van egész Szegedből!” – kiabálta sírva az a középiskolás lány, akit egyik társa vert meg fényes nappal Szegeden. Szinte a fél országot bejárta az a videó, amelyen a két fiatal lány verekszik egymással. Pontosabban az egyik veri a másikat.


Mint lapunk megtudta, B. Marina iskolatársát ütlegelte, amiért az nekiment a trolin.

– Véletlenül ment neki a buszon Marinának a tömegben, amikor le akart szállni. Az egy idegbeteg csaj, utána is ment és egyszerűen belekötött, majd megverte és a földön is tovább ütötte – mesélte a Lokálnak Anita, a bántalmazott fiatal lány barátnője.

Marina korábban földharcot is tanult az egyik sportegyesületben, de onnan is mennie kellett, mert összeveszett a társaival és az edzővel is.

A verést élőben közvetítették a lány barátai az Instagramon, miközben jókat nevetgéltek azon, ahogy üti-veri szerencsétlen iskolatársát a dühös Marina.

A rendőrség eljárást indított az ügyben, kihallgatták a lányokat is. A megvert fiatal otthagyta a középiskolát, ahová járt. A körülményekhez képest jól van, most új iskolát keres.

Kapcsolódó Cikkek