EUR: 321,33 Ft
CHF: 284,66 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Szeged

Agyba-főbe verte lány osztálytársát Marina

Élőben közvetítették az Instagramon, ahogy a fiatal lány üti-veri iskolatársát, majd ezt a földön is folytatta a dühös kamasz.

Engedj el! Hagyjatok már békén. Elegem van egész Szegedből!” – kiabálta sírva az a középiskolás lány, akit egyik társa vert meg fényes nappal Szegeden. Szinte a fél országot bejárta az a videó, amelyen a két fiatal lány verekszik egymással. Pontosabban az egyik veri a másikat.


Mint lapunk megtudta, B. Marina iskolatársát ütlegelte, amiért az nekiment a trolin.

– Véletlenül ment neki a buszon Marinának a tömegben, amikor le akart szállni. Az egy idegbeteg csaj, utána is ment és egyszerűen belekötött, majd megverte és a földön is tovább ütötte – mesélte a Lokálnak Anita, a bántalmazott fiatal lány barátnője.

Marina korábban földharcot is tanult az egyik sportegyesületben, de onnan is mennie kellett, mert összeveszett a társaival és az edzővel is.

A verést élőben közvetítették a lány barátai az Instagramon, miközben jókat nevetgéltek azon, ahogy üti-veri szerencsétlen iskolatársát a dühös Marina.

A rendőrség eljárást indított az ügyben, kihallgatták a lányokat is. A megvert fiatal otthagyta a középiskolát, ahová járt. A körülményekhez képest jól van, most új iskolát keres.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.