2019. január 18., péntek
Piroska

Sport

Akár több érmet is szerezhetünk ma Phjongcshangban

Talán visszakapnak a sorstól valamit ma korcsolyázóink a téli olimpián, hiszen 13 órakor a magyar férfiváltó a döntőben szerepel rövidpályás gyorskorcsolyában 5000 méteren. A Liu Shaoang, Liu Shaolin Sándor, Knoch Viktor, Burján Csaba összeállítású csapatnak a 45 körös távon a dél-koreaiak, a kínaiak és a kanadaiak ellen kell kiváló teljesítményt nyújtania.

A Liu testvérek azonban nemcsak a váltó miatt izgulhatnak, hiszen mindketten bejutottak a rövidpályás gyorskorcsolyázók férfi 500 méteres számának negyeddöntőjébe, amelyet szintén ma rendeznek. Ha ezt és az elődöntőt sikerül jól zárniuk, már a döntőben vannak és éremért versenyezhetnek. Nem csupán a férfiak lesznek a jégen, a női 1000 méteres számban Keszler Andreának szurkolhatunk a negyeddöntőben, aki szintén a döntőig menetelhet.


Felrobbant az internet Tóth Ivett produkciójától, aki az AC/DC együttes számára mutatta be rövid programját. A szám bejárta a világot, a szurkolók bejegyzései elárasztották a közösségi oldalakat, kifejezve imádatukat a 19 éves sportoló felé. A 23. helyen továbbjutó Tóth Ivett pénteken mutathatja be kűrjét.

Kapcsolódó Cikkek