EUR: 317,55 Ft
CHF: 279,79 Ft
2019. február 22., péntek
Gerzson

Belföld

Állatviadalokon harcoltatták a bice-bóca Channelt

Harapott, tépett sebek borították a testét annak a rendkívül rossz állapotban levő kutyának, melyet a Kutya-segélyszolgálat Alapítvány munkatársai mentették meg a biztos haláltól. Channelre további orvosi vizsgálatok és kezelések várnak, ezért az alapítvány várja a gyógyulásához szükséges támogatásokat.

Szívfacsaró képeket posztolt a legnagyobb közösségi oldalon egy állatmentő alapítvány. A fotókon egy elég rossz bőrben lévő kutya látható, melynek testét csúnya sebek borítanak.


– Channelre Eger mellett, egy kis településen találtak rá az ott lakók. Bement egy házba, testén harapott és tépett sebek voltak láthatók, a pofájában gennyes tályog volt – mondta a Lokál megkeresésére Wegera György. A Kutya-segélyszolgálat Alapítvány elnöke szerint minden bizonnyal harcoltathatták az állatot, ezek okozták a szörnyű sebeket a testén.

Forrás: Facebook

– Egy helybeli lakos értesített minket, így került a kutya orvoshoz. Sajnos tapasztalataink szerint az utóbbi időben elszaporodtak az ilyen esetek, 2-3 héten belül ez a második kutya, amelyet harcoltathattak. Sajnos a másik kutyus elpusztult – mondta lapunknak Wegera György, aki szomorúan mesélte, hogy hiába tesznek ilyen esetekben rendőrségi feljelentést, a kutya gazdája megússza, ugyanis azt vallják a legtöbben, hogy tőlük már régen megszökött az állat és semmit nem tudnak róla.


Forrás: Facebook

– Alapítványunk az esélytelen állatok mentése mellett küzd az állatkínzások és illegális állatviadalok szervezése ellen, ám fő területként lebénult kutyákat mentünk – fogalmazott Wegera György, aki szerint a fizikailag és lelkileg teljesen összetört kutyára hosszú rehabilitációs idő várhat, elképzelhető, hogy örök életére sántítani fog, ezért arra kérnek mindenkit aki teheti, hogy támogassa Chanell felépülését.

KUTYA-SEGÉLYSZOLGÁLAT ALAPÍTVÁNY:

SZÁMLASZÁMUK:

10700378-43277007-51100005

ADÓ 1%: 18256220-1-41

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Több mint 2000 települést érint a falusi csok

  Több mint 2000 települést érint a falusi csok

  Több mint 2000 települést érint a falusi családi otthonteremtési támogatás (csok) – mondta a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára péntek reggel az M1 aktuális csatornán.

 • Az MSZP-nek egyetlen előnye, de az sem ér sokat

  Az MSZP-nek egyetlen előnye, de az sem ér sokat

  Az MSZP egyetlen előnye, hogy történelmi pártként, az MSZMP utódjaként ismert, jól beágyazott, – s főként az idősebbek körében – népszerű politikai erő – mondta Tóth Erik, a Nézőpont Intézet elemzője péntek reggel az M1 aktuális csatornán.

 • Idén is kitarthat a gazdasági növekedés lendülete

  Idén is kitarthat a gazdasági növekedés lendülete

  A Takarékbank vezető elemzője szerint “nagyon nagyot kellene fékezni ahhoz, hogy öt százalékról becsússzunk négy százalék alá”, ezért négyszázalékos növekedéssel nyugodtan lehet számolni, de akár még ezt is meghaladhatja a 2019-es GDP bővülése.