EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb Eger

Amerikai autók lepik el a környéket

Eger és környéke a többi mellett a veterán autós mozgalmak, egyesületek és rendezvények tekintetében is igen népszerű lett az utóbbi években. Nem csoda, hogy a 25th Big Meet, vagyis a 25. Országos és Nemzetközi Amerikai Autós Találkozónak is Eger, valamint a szintén egyre népszerűbb szomszédos Felsőtárkány ad otthont.

A cadillacek és egyéb csúcsjárgányok őrültjei április 26–29-ig élvezhetik a Heves megyei vendégszeretetet. Közös főzés, retró buli, veteránbusz-járat és megannyi vagány program várja majd az érdeklődőket. Annak, akit főleg az amerikai autók érdekelnek, érdemes lesz kilátogatni az április 29-i felvonulásra, amikor Felsőtárkány és Eger között lehet szemlézni az autócsodákat.

Félelmetes gépeket lehet majd látni Egerben és Felsőtárkányban

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.