EUR: 312,96 Ft
CHF: 271,73 Ft
2018. február 24., szombat
Mátyás

Egyéb Eger

Amerikai autók lepik el a környéket

Eger és környéke a többi mellett a veterán autós mozgalmak, egyesületek és rendezvények tekintetében is igen népszerű lett az utóbbi években. Nem csoda, hogy a 25th Big Meet, vagyis a 25. Országos és Nemzetközi Amerikai Autós Találkozónak is Eger, valamint a szintén egyre népszerűbb szomszédos Felsőtárkány ad otthont.

A cadillacek és egyéb csúcsjárgányok őrültjei április 26–29-ig élvezhetik a Heves megyei vendégszeretetet. Közös főzés, retró buli, veteránbusz-járat és megannyi vagány program várja majd az érdeklődőket. Annak, akit főleg az amerikai autók érdekelnek, érdemes lesz kilátogatni az április 29-i felvonulásra, amikor Felsőtárkány és Eger között lehet szemlézni az autócsodákat.

Félelmetes gépeket lehet majd látni Egerben és Felsőtárkányban

Kapcsolódó Cikkek

 • Sminkbemutató szép lányokkal

  Sminkbemutató szép lányokkal

  Ahogy arra számítani is lehetett, a jelentős szakmai és közönségvisszhangot keltett, nemrég lezajlott, érdi rendezésű Pest Megye Szépe verseny döntőjében szereplő hölgyek sorra kapják a felkéréseket a szépségipar különféle területeiről.

 • A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette a világ első barlangrajzait – állapította meg egy nemzetközi kutatócsoport, amely elsőként talált meggyőző bizonyítékot arra, hogy a neandervölgyieknek a Homo sapienshez hasonló művészi érzékük lehetett.

 • Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Az Európai Unió tengeri határát ugyanúgy meg kell védeni, mint ahogy Magyarország is képes volt arra, hogy megvédje az EU külső, szárazföldi határát – mondta el telefonon az MTI-nek pénteken Máltáról Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.