EUR: 321,75 Ft
CHF: 280,69 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Egyéb Eger

Amerikai autók lepik el a környéket

Eger és környéke a többi mellett a veterán autós mozgalmak, egyesületek és rendezvények tekintetében is igen népszerű lett az utóbbi években. Nem csoda, hogy a 25th Big Meet, vagyis a 25. Országos és Nemzetközi Amerikai Autós Találkozónak is Eger, valamint a szintén egyre népszerűbb szomszédos Felsőtárkány ad otthont.

A cadillacek és egyéb csúcsjárgányok őrültjei április 26–29-ig élvezhetik a Heves megyei vendégszeretetet. Közös főzés, retró buli, veteránbusz-járat és megannyi vagány program várja majd az érdeklődőket. Annak, akit főleg az amerikai autók érdekelnek, érdemes lesz kilátogatni az április 29-i felvonulásra, amikor Felsőtárkány és Eger között lehet szemlézni az autócsodákat.

Félelmetes gépeket lehet majd látni Egerben és Felsőtárkányban

Kapcsolódó Cikkek

 • Urmánczy szobor a Daru-dombon

  Urmánczy szobor a Daru-dombon

  Felavatták az erdélyi származású Urmánczy Nándornak állított emlékművet a csepeli Daru-dombon.  A néhai országgyűlési képviselő társaival száz éve, 1918-ban alakította meg a Székely Nemzeti Tanácsot Erdély és Magyarország területi integritásának megőrzéséért, de a Védő Ligák Szövetségének alapítása is az ő nevéhez fűződik.

 • Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Az Országgyűlés kedden kivételes eljárásban határozott a lakás-takarékpénztárak állami támogatásának kivezetéséről. A döntés nem érinti a már megkötött lakás-előtakarékossági szerződéseket, az állami támogatás a törvény hatályba lépését követően megkötött, illetve meghosszabbított szerződések esetében nem jár majd.

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.