2019. október 22., kedd
Előd

Extra

Apja szeretőjének nézték Kerényi Miklós Mátét

Saját édesapja párjának nézték Kerényi Miklós Mátét. Az Operettszínház sztárját nem érdeklik az édesapja, Kerényi Miklós Gábor ellen felmerült szexuális visszaélésekről szóló vádak, sőt Kiskero büszkén vállalja: a mai napig kézen fogva járkál az utcán szüleivel. 

Hosszú idő után megtörte a csendet Kerényi Miklós Máté az ATV Esti Frizbi Hajdú Péterrel című műsorban. Az Operettszínház vezető művészének az utóbbi hónapokban számos problémával kellett megküzdenie: tavaly decemberben derült ki róla, hogy hónapok óta nem él együtt feleségével, Dancs Annamarival és gyermekével Ádámmal, továbbá hogy édesapját, Kerényi Miklós Gábort többen szexuális visszaéléssel vádolták meg, aminek következtében elbocsátották a Budapesti Operettszínházból. Máté hosszú ideig kerülte a nyilvánosságot, azonban mostanra elérkezettnek látta az időt, hogy reagáljon az utóbbi hónapok híreszteléseire.


– Nagyon fontos tisztázni, hogy valaki elhagyja a gyermekét, vagy elválik a feleségétől és közben mindent megtesz a gyermekéért. A kapcsolatunk megromlásáért fele-fele arányban vagyunk hibásak. Mindketten harcoltunk azért, hogy megmentsük a kapcsolatunkat. Három napra elutaztunk Madridba, hogy kikapcsolódjunk, kicsit egymással legyünk, és sok-sok apró problémánkkal tudjunk foglalkozni, de ezekből nagyon nagy veszekedések lettek. Ezenkívül elmentünk párterápiára is, de az sem segített – kezdte Kerényi, majd azt is elárulta, hogy szerinte mikor romlott meg a kapcsolatuk az énekes-színésznővel.

– Valahol Ádám születésénél kezdtem érezni, hogy megromlott a kapcsolatunk, és innen már nem biztos, hogy van visszaút. Nem a könnyebb utat választottam, amikor rájöttem, azt az életet, amit én szeretnék élni, Annamari nem akarja. A legnagyobb hibám az volt, hogy nem veszekedtem, korábban mi sose veszekedtünk… Nem úgy terveztem, hogy el fogok válni, de nem akartam, hogy évekig éljünk egymással boldogtalanul, amíg Ádám felnő, hanem hogy megtanulja, van apu és anyu, és mindkettőnknek ő a legfontosabb a világon. Amikor még együtt voltunk, reggel felkeltem, elmentem dolgozni és este 11-kor értem haza. Alig láttam valamit a kis életéből. Most, amióta eljöttem, abszolút prioritás számomra, hogy vele legyek, amikor csak tudok – mondta Kerényi, aki leszögezte: nem volt harmadik fél a kapcsolatukban, hónapokkal a szakítás után szeretett bele az Operettszínház 18 éves szubrettjébe, Kardffy Aishába.


A Prónay Kastélyban tartotta a Csínom Palkó című előadásának sajtótájékoztatóját az Operett színház.

Máténak a magánéletét ért válságok mellett a jelenleg rossz fizikai és lelkiállapotban lévő édesapja, Kerényi Miklós Gábor szexuális zaklatási botrányával is meg kellett birkóznia. A színész és családja rendkívül nehezen élte meg az édesapja ellen zajló eljárásokat, de saját példáján tudja, mennyire rosszindulatúak és alaptalanok is tudnak lenni ezek a híresztelések.

– Szeretném a „kedvenc” pletykámat elmondani. Valaki a következőt mondta évekkel ezelőtt: Hallottátok, hogy a Kerényi egy fiatal fiúval él együtt? Én voltam az! Engem az édesapám nevelt, nekem az volt a természetes, hogy vele vagyok, miután elváltak az anyukámmal. Nekem az is normális, hogy kézen fogva szoktam sétálni az édesapámmal és az édesanyámmal is a mai napig, például ha lemegyünk vásárolni, megfogom a szüleim kezét –osztotta meg Máté.

Pszichés zavart is jelenthet a kézen fogva sétálás

Az Esti Frizbi Hajdú Péterrel forgatásán többen felkapták a fejüket Máté azon kijelentésére, hogy 34 évesen még mindig kézen fogva sétál a szüleivel. Ennek apropóján lapunk felkereste Makai Gábor klinikai szakpszichológust, aki szerint több oka lehet Kerényi kijelentésének.

– Sok esetben mindig van valamilyen önös cél az ilyen kijelentések mögött. Meg kell érteni az okokat és a miérteket, hiszen ha valami a társadalmi normáktól vagy trendektől eltérő, akkor mindannyian felkapjuk a fejünket. Lehet, hogy csak egy fricska, cukkolni és provokálni akarja a nézőket. A másik oldalról rengeteg lelki kimenetele lehet a tettének: segítséget, szeretet kérni vagy a szeretetét kimutatni, de akár jelenthet félelmet, ami mögött súlyos pszichés probléma állhat.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek