2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb XXI.kerület

Arany-busz!

Csepelre is eljön az Arany-busz. A Petőfi Irodalmi Múzeum Arany János születésének 200. évfordulójára állított össze különleges vándorkiállítást, amelyet egy buszban tekinthetünk meg.

A busz falát a Toldi jelenetéhez készített festmények díszítik. Az interaktív tárlatot február 3-án és 4-én 10–16 óráig térítésmentesen tekinthetik meg az érdeklődők a Szent Imre téren, az önkormányzat épületével szemben.

Az interaktív kiállítás látványosan mutatja be Arany életművét

( Fotó: Sáfár Tibor)

Minden korosztálynak érdemes beszállni ebbe a buszba
( Fotó: Sáfár Tibor)

Az Arany-busz külsején a Toldi képeit láthatjuk
( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.