EUR: 316,40 Ft
CHF: 281,87 Ft
2019. március 24., vasárnap
Gábor, Karina

Belföld

Az ellenzék az elmúlt nyolc évben egy helyben toporgott

Az ellenzék elmúlt nyolc éve az egy helyben toporgásról szólt – mondta a Nézőpont Intézet ügyvezetője szerda reggel az M1 aktuális csatornán.

Fodor Csaba elmondta: az ellenzék számára meghatározó diskurzusok végül nem vezettek sehova, belső erőforrásaik kimerültek, nem tudnak érdemben megújulni, és az összefogást erőltetik, miközben idegenkednek egymástól. “Azt gondolom, hogy a teljes káosz felé sodródnak most is” – mondta.


A múlt vasárnapi hódmezővásárhelyi polgármester választással kapcsolatban megjegyezte: az ellenzéki pártok magukat csapják be, ha modellértékűnek tekintik az eredményt, egyébként pedig az látszik, hogy továbbra is félnek az április 8-ai országgyűlési választásoktól.

A hétvégi eredmény éppen azt bizonyítja, hogy a kormánypárti tábor növekedett a 2014-es szavazatszámhoz képest, és ha a pártok jelöltjei mérik majd össze erejüket, akkor az ellenzék veszíteni fog – jelentette ki.


Tovább cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Orbán Viktor fogadta a horvát államfőt

    Orbán Viktor fogadta a horvát államfőt

    Munkavacsorán fogadta Kolinda Grabar-Kitarovic horvát köztársasági elnököt Orbán Viktor miniszterelnök szombat este Budapesten, a Karmelita kolostorban – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

  • 210 tonnával csökkentik műanyag-felhasználását

    210 tonnával csökkentik műanyag-felhasználását

    A Lidl Magyarország a már bejelentett intézkedések mellett további 210 tonnával csökkenti a műanyag-felhasználását az év végéig a saját márkás ásványvizek PET-palackjainak súlycsökkentésével, továbbá műanyagcsomagolásának visszaszorításával – tájékoztatta az áruházlánc pénteken az MTI-t.