EUR: 318,16 Ft
CHF: 280,14 Ft
2019. február 18., hétfő
Bernadett

Belföld

Az európai országok nem akarnak újabb bevándorlókat

Az európai országoknak vannak tapasztalataik a bevándorlásról, nehéz lenne őket rávenni arra, hogy az ENSZ vonalvezetésének megfelelően további bevándorlókat fogadjanak be – mondta Tóth Norbert, nemzetközi jogász vasárnap az M1 aktuális csatornán.

Rámutatott arra, hogy a II. világháború után Európa nyugati országaiban a munkaerőhiány orvoslására kontinensen kívüli térségből próbáltak munkaerőt toborozni. Az eltelt évtizedek alatt megpróbálták őket integrálni, de nincs bizonyíték arra, hogy sikeres lett volna.


Szerinte az ENSZ főtitkára azt gondolja, Nyugat-Európa lehet a szövetségese abban, hogy a migrációs csomagot az Európai Unió elfogadja.

Arra a felvetésre, hogy a Stop Soros törvényjavaslat megszavazása esetén a jogszabály korlátozhatja az egyesüléshez való jogot, a nemzetközi jogász elmondta, az egyik legfontosabb ENSZ nemzetközi szerződés kimondja, többi között nemzetbiztonsági, közbiztonsági, egészségügyi érdekből lehet korlátozni az egyesüléshez való jogot.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Sneider magyar SS-t alapított

    Sneider magyar SS-t alapított

    Rendőrségi jegyzőkönyvek bizonyítják, hogy Sneider “Roy” Tamás, a Jobbik jelenlegi elnöke olyan neonáci hálózat megszervezésében gondolkodott a ’90-e sévekben, amely összefogta volna az elszórt hazai szkinhed-csoportokat.