EUR: 316,40 Ft
CHF: 281,87 Ft
2019. március 24., vasárnap
Gábor, Karina

Belföld

Az új parlamenti ciklus első ülésén szavazhatnak a “Stop Soros” törvénycsomagról

A Fidesz-frakció szóvivője szerint az új parlamenti ciklus első ülésén szavazhatnak a képviselők a “Stop Soros” törvénycsomagról.

Halász János a Kossuth rádió 180 perc című műsorában péntek reggel hangsúlyozta: nagyon fontos jogszabályról van szó, ezért is terjesztették be azt, és kezdődik meg a tárgyalása.


A jogszabály egyes részei kétharmados támogatást igényelnek, amellyel a koalíció jelenleg nem rendelkezik, az ellenzékre pedig “nem lehet számítani”, hiszen “ezek a pénzért, hatalomért mindenre képesek” – fogalmazott a kormánypárti politikus.

A baloldaliak ráadásul már korábban jelezték, hogy nem értenek egyet a javaslattal – tette hozzá.


A Fidesz-frakció azon döntéséről, hogy Magyarország ne lépjen ki a migrációs világegyezmény tárgyalásából, Halász János kijelentette, “nem adhatjuk fel a küzdelmet, akkor sem, ha az ENSZ-ről van szó”.

Nagyon sok szövetségesünk lesz a “Soros-tervet” visszaidéző javaslatcsomag elleni fellépésben – jelentette ki a frakció szóvivője.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Orbán Viktor fogadta a horvát államfőt

    Orbán Viktor fogadta a horvát államfőt

    Munkavacsorán fogadta Kolinda Grabar-Kitarovic horvát köztársasági elnököt Orbán Viktor miniszterelnök szombat este Budapesten, a Karmelita kolostorban – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

  • 210 tonnával csökkentik műanyag-felhasználását

    210 tonnával csökkentik műanyag-felhasználását

    A Lidl Magyarország a már bejelentett intézkedések mellett további 210 tonnával csökkenti a műanyag-felhasználását az év végéig a saját márkás ásványvizek PET-palackjainak súlycsökkentésével, továbbá műanyagcsomagolásának visszaszorításával – tájékoztatta az áruházlánc pénteken az MTI-t.