2018. augusztus 20., hétfő
István

Belföld

Az új parlamenti ciklus első ülésén szavazhatnak a “Stop Soros” törvénycsomagról

A Fidesz-frakció szóvivője szerint az új parlamenti ciklus első ülésén szavazhatnak a képviselők a “Stop Soros” törvénycsomagról.

Halász János a Kossuth rádió 180 perc című műsorában péntek reggel hangsúlyozta: nagyon fontos jogszabályról van szó, ezért is terjesztették be azt, és kezdődik meg a tárgyalása.


A jogszabály egyes részei kétharmados támogatást igényelnek, amellyel a koalíció jelenleg nem rendelkezik, az ellenzékre pedig “nem lehet számítani”, hiszen “ezek a pénzért, hatalomért mindenre képesek” – fogalmazott a kormánypárti politikus.

A baloldaliak ráadásul már korábban jelezték, hogy nem értenek egyet a javaslattal – tette hozzá.


A Fidesz-frakció azon döntéséről, hogy Magyarország ne lépjen ki a migrációs világegyezmény tárgyalásából, Halász János kijelentette, “nem adhatjuk fel a küzdelmet, akkor sem, ha az ENSZ-ről van szó”.

Nagyon sok szövetségesünk lesz a “Soros-tervet” visszaidéző javaslatcsomag elleni fellépésben – jelentette ki a frakció szóvivője.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Sikeres volt a nyári szabadtéri színházi szezon

    Sikeres volt a nyári szabadtéri színházi szezon

    Büszkék lehetünk itt Közép-Európában, mert szinte egyedülálló mennyiségű nyári szabadtéri színházat működtetünk és egyedülálló mennyiségű új produkcióval vártuk a magyar családokat és a külföldről Magyarországra látogató vendégeket – értékelte az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára a nyári szabadtéri színházi szezont vasárnap Szarvason.

  • Felvonták a nemzeti lobogót az Országház előtt

    Felvonták a nemzeti lobogót az Országház előtt

    Katonai tiszteletadás mellett, Áder János államfő jelenlétében felvonták Magyarország nemzeti lobogóját az augusztus 20-ai állami ünnepen, hétfő reggel az Országház előtti Kossuth Lajos téren.