EUR: 316,78 Ft
CHF: 281,84 Ft
2019. március 25., hétfő
Irén, Írisz

Extra

Azonnal meg kellett műteni Lópicit

Úgy tűnik, Szilágyi István kálváriája folytatódik, mióta fia hét hónap után szabadult az előzetesből. Az ország Lópicije megint kórházba került, ugyanis súlyos sérülést szenvedett otthonában. Most az csípőcsontjából vált le egy darab, amit műtéttel állítottak helyre.

Szilágyi Istvánt az egyik fővárosi kórház baleseti osztályán ápolják, miután ismét mentő vitte kórházba. A színész, fia állítása szerint, az egyik asztal sarkába verte be magát, rossz helyre ült, és a szerencsétlen esés következtében letört egy darab a forgójából. – Az egerek rágták hegyesre az asztal sarkát, abba verte be magát a művész úr – mondta gúnyos hangon fia, Péter, akit telefonon értünk el. Pityi bácsi mobilja ugyanis nála csörgött.


– Egy olyan műtétet hajtottak végre rajta, amit eddig csak keveseken. Különleges eljárás. Laparoszkópiával végezték, konkrétan visszaragasztották a másfél centis letört csontdarabot ahhoz a forgóhoz, amelyről lepattant az esés következtében. Már napok óta csak jajgatott az öreg, alig evett, mozdulni sem bírt, ekkor jött az orvos, aki, mivel tudta, hogy nem fog tudni önállóan bemenni a kórházba, mentőt hívott – részletezte a férfi, majd elárulta, hogy édesanyja, Joli néni, Pityi bácsi felesége szinte éjt nappallá téve mellette van.

– Anyám ápolja most is, reggel elmegy, este jön haza, amikor vége van a látogatásnak. Bár nekem is ápolásra lenne szükségem, mert alig alszom, rémálmaim vannak – tette hozzá a férfi. Péter ezután azt bizonygatta, hogy nem tehet Pityi bácsi állapotáról, majd zavarosan folytatta. – Ma én is bemegyek apámhoz a kórházba, ha egyáltalán eljutok addig, és a beépített emberek nem ölnek meg. Nem én bántottam az apámat, sosem bántottam, a múltkor is a farakásra esett rá – bizonygatta Péter, akit, mint ismert, korábban az édesapja ellen elkövetett súlyos testi sértés miatt a bíróság első fokon két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt, mivel a színész három bordája eltört.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Cseke Katinkát ostromolják a férfiak

    Tavaly bombaként robbant a hír, hogy Cseke Katinka egy indiai gyógynövény receptúra segítésével több mint 20 kilótól szabadult meg. A csodás fogyás híre nők ezreit motiválta, ám a színésznő mégis úgy döntött, pár hónapra felhagy a fogyókúrával, és nem is nyilatkozik egy ideig bámulatos átalakulásáról.

  • Nem enged! Kiköltözteti unokáját Pécsi Ildikó, ha kell rendőrt hív

    Nem enged! Kiköltözteti unokáját Pécsi Ildikó, ha kell rendőrt hív

    Pécsi Ildikó volt menye hiába döntött úgy, hogy kibékül a Kossuth-díjas színésznővel! Bár Pártos Csilla közel 4 év háborúskodás után elállt a rokontartási pertől, ez semmit sem változtat azon,hogy a színésznő május 1-jén kilakoltatja saját unokáját a rózsadombi lakásból – írja a Ripost.