EUR: 322,92 Ft
CHF: 281,45 Ft
2018. október 22., hétfő
Előd

Egyéb XIII.kerület

Barczi Dávid: Minden tőlem telhetőt meg akarok tenni

Barczi Dávid a téli szünetben érkezett a Vasas labdarúgócsapatához. A jobb oldali támadó többször volt eredményes a felkészülési időszakban, több gólpasszt adott társainak, akikkel egyre inkább összecsiszolódik.

A Vasas jelenleg kilencedik a tabellán, mindössze két pont az előnye a már kiesőhelyen álló Balmazújváros előtt, így tavasszal nem is lehet más a csapat elsődleges célja, mint hogy bebiztosítsa helyét az élvonalban.
– Bizakodó vagyok, és úgy vélem, ezzel nem lesz probléma. Ezért már az első öt mérkőzésen megpróbálunk annyi pontot elérni, ami megalapozza a sikeres tavaszi szereplésünket. Utána pedig nyugodtan lehet építeni a jövő év csapatát – mondta Barczi a vasasfc.hu-n.

Barczi Dávid bízik a Vasas jó tavaszi szereplésében (fotó:vasasfc.hu)

A csapat az első bajnokin a Videotonnal találkozik, a játékosnak pedig ez egy különleges összecsapás, hiszen épp a fehérváriaktól érkezett a Fáy utcába.
– Bár munkálkodik bennem némi bizonyítási vágy, alapvetően mindkét félnek szeretném megmutatni, mit tudok. Mostani csapatomnál szeretném a csapattársaim, a vezetők és a szurkolóink bizalmát is elnyerni. Minden tőlem telhetőt meg akarok tenni, amivel a Vasas céljainak elérését segíthetem.A beilleszkedésemet nagymértékben könnyítette, hogy több játékossal is játszottam már korábban egy csapatban, részben az Újpestben, részben pedig a Diósgyőrben. Különösen Egerszegivel vagyok egy hullámhosszon, nagyjából tíz éve barátok is vagyunk.


Kapcsolódó Cikkek