EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Extra

Bebe: Nem tudom, lesz-e valaha gyermekem

Bebe, a Back II Black egykori énekese válása óta nem sokat beszélt a magánéletéről. Az énekes saját bevallása szerint nem igazán foglalkozik a nőkkel, és már abban sem biztos, hogy lesz-e valaha gyermeke. A munkába menekült, és csak a szólókarrierjére koncentrál.

Abebe Dániel, azaz Bebe 2014-ben hagyta ott a Back II Black együttest és kezdett szólókarrierbe. – Sajnos már nem tudtam összeegyeztetni az együttest és a saját karrieremet. Próbáltam lavírozni, de eljött az a pont, amikor erre képtelen voltam, így döntenem kellett. A zenekar természetesen próbált marasztalni, és sokat beszélgettünk erről, de én akkor már meghoztam a döntésemet. Nyilván nehéz volt otthagyni őket ennyi év közös munkája után, de úgy érzem, nem haraggal váltunk el – mondta Bebe.


 

Egy másik nagy változással is szembe kellett néznie az énekesnek, ugyanis nyolc év együttlét után 2016 őszén a válás mellett döntöttek egykori feleségével, Katával. A zenész akkor még nem is gondolt arra, hogy új párt keressen magának, hiszen a házasságát gyászolta. Azóta viszont már eltelt több mint egy év. – Jelenleg még szingli pasiként élem a napjaimat. Nem foglalkoztam a nőkkel. Egyszerűen nem érdekelt a párkeresés, mert voltak fontosabb dolgok az életemben. Úgy voltam vele, ha jönne valaki, aki megfog, azt nem küldöm el, és nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik, most van valami kialakulóban. Egy a lényeg, hogy egy nő azért szeressen, aki vagyok. Ne a zenészt lássa bennem, ne azt nézze, milyen házam vagy kocsim van, hanem hogy milyen az igazi Bebe – mondta az énekes, aki már abban sem biztos, hogy valaha édesapa lesz belőle. – Katával a kapcsolatunk alatt elindítottuk a babaprojektet, de aztán kezdődtek a problémák, így ez annyiban is maradt. Tisztában vagyok vele, hogy 41 évesen bizony az én biológiai órám is ketyeg. Nem tudom, hogy lesz-e valaha gyermekem – mondta az énekes.

Bebe egyedül lakik Budán a kutyáival, és minden erejével a szólókarrierjén munkálkodik. – Járok fellépni, most készítem a második önálló lemezemet. Az életemet jelenleg a zene tölti ki, és ez jól is van így.


Kapcsolódó Cikkek